Berat Gultekin Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 My Summer Car araç marş almıyor elektrik aksamları calısmıyor. Arabayı topladım guzel calısıyordu sonra yarış parçalarını takmak için motoru ındırdım tekrar taktım motor marj almıyor hiç elektrik sıkıntılı. Savemı atayım bir bakın.
My Summer Car araç marş almıyor elektrik aksamları calısmıyor. Arabayı topladım guzel calısıyordu sonra yarış parçalarını takmak için motoru ındırdım tekrar taktım motor marj almıyor hiç elektrik sıkıntılı. Savemı atayım bir bakın.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Aküye baktınız mı bazen kontak açık kalabiliyor o zamanda akü bitiyor.
Berat Gultekin Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Kaptan.S dedi: Aküye baktınız mı bazen kontak açık kalabiliyor o zamanda akü bitiyor. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim ona ragmen hala aynı.
Kaptan.S dedi: Aküye baktınız mı bazen kontak açık kalabiliyor o zamanda akü bitiyor. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim ona ragmen hala aynı.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 Akünün kablosu bağlı olmayabilir ayrıca yeni bir akü alıp denediniz mi aküyü şarj etseniz bile bazen şarj olmuyor ve çalışmıyor.
Akünün kablosu bağlı olmayabilir ayrıca yeni bir akü alıp denediniz mi aküyü şarj etseniz bile bazen şarj olmuyor ve çalışmıyor.
Berat Gultekin Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #5 Kaptan.S dedi: Akünün kablosu bağlı olmayabilir ayrıca yeni bir akü alıp denediniz mi aküyü şarj etseniz bile bazen şarj olmuyor ve çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam saveyı atsam baksanız olur mu?
Kaptan.S dedi: Akünün kablosu bağlı olmayabilir ayrıca yeni bir akü alıp denediniz mi aküyü şarj etseniz bile bazen şarj olmuyor ve çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam saveyı atsam baksanız olur mu?