Satsuma çalıştıktan birkaç saniye sonra devir 1000 altına düşüp stop ediyor, aracı sürerken tam güç vermiyor. Sorun hangi parçada veya sorun düşük beygir ise ne yapabilirim?
Satsuma çalıştıktan birkaç saniye sonra devir 1000 altına düşüp stop ediyor, aracı sürerken tam güç vermiyor sorun hangi parçada veya sorun düşük beygir ise ne yapabilirim?
Oyunda bu kadar ilerlemedim ama bu ateşleme sistemi veya fakir karışım / zengin karışım ayarıyla ilgili. Oyunda AFR göstergesi olması lazım, bir kontrol edin.
Çift karbüratör kullanıyordum 14.7'lerde bir şey di sanırım ayarı sıkıntı yoktu ama durduk yere bu sorun ortaya çıktı şimdi yeni yarış karbüratörü aldım onun da ayarını tam yapamadım.
Oyunda bu kadar ilerlemedim ama bu ateşleme sistemi veya fakir karışım / zengin karışım ayarıyla ilgili. Oyunda afr göstergesi olması lazım, bir kontrol edin.
Çift karbüratör kullanıyordum 14.7'lerde bir şey di sanırım ayarı sıkıntı yoktu ama durduk yere bu sorun ortaya çıktı şimdi yeni yarış karbüratörü aldım onun da ayarını tam yapamadım.
Hocam contayı kontrol etmenizi öneriyorum. Sorun çözülmezse jikle açarak stop etmesini önleyebilirsiniz. Araç duruyor olsa bile hafif hafif gaz vermeye devam edin. En son çare de sorunu MSC editör ile bulmak olacaktır.