My Summer Car'da Satsuma stop ediyor

westN321

Decapat
Daha fazla  
Satsuma çalıştıktan birkaç saniye sonra devir 1000 altına düşüp stop ediyor, aracı sürerken tam güç vermiyor. Sorun hangi parçada veya sorun düşük beygir ise ne yapabilirim?

Satsuma çalıştıktan birkaç saniye sonra devir 1000 altına düşüp stop ediyor, aracı sürerken tam güç vermiyor sorun hangi parçada veya sorun düşük beygir ise ne yapabilirim?

Ayrıca eklemeyi unuttum aracı tamircide tamir ettirmeme rağmen sorun hala aynı.

Çift karbüratör kullanıyordum 14.7'lerde bir şey di sanırım ayarı sıkıntı yoktu ama durduk yere bu sorun ortaya çıktı şimdi yeni yarış karbüratörü aldım onun da ayarını tam yapamadım.

Motoru bağlayan civatalarla ilgili olabilir mi?

Bilmiyorum civataları kurcalamadim hiç.

Oyunda bu kadar ilerlemedim ama bu ateşleme sistemi veya fakir karışım / zengin karışım ayarıyla ilgili. Oyunda afr göstergesi olması lazım, bir kontrol edin.

Gösterge olması gerekeni gösteriyordu fakat sorun hala devam ediyordu şu an yarış olanını aldım ayarlayamadım bir türlü.

Çift karbüratör kullanıyordum 14.7'lerde bir şey di sanırım ayarı sıkıntı yoktu ama durduk yere bu sorun ortaya çıktı şimdi yeni yarış karbüratörü aldım onun da ayarını tam yapamadım.

Bilmiyorum civataları kurcalamadim hiç.
Oran değişmiş demek ki, videosunu izleyin karışım oranını yaparsınız. Ondan sonra aracın çekişi de artar. Ama bujileri falan da kontrol edin.

Hocam contayı kontrol etmenizi öneriyorum. Sorun çözülmezse jikle açarak stop etmesini önleyebilirsiniz. Araç duruyor olsa bile hafif hafif gaz vermeye devam edin. En son çare de sorunu MSC editör ile bulmak olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı