MyASUS nasıl yüklenir?

kivanc_54

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben bilgisayarımı temizleyeyim derken MyASUS uygulamasını da bilgisayarımdan kaldırmışım. Bunu ekran modu değişimlerindeki yavaşlık yani gecikme ve ekran parlaklığı doğrusu gözükmesine ve orada değiştirmişim gibi gözükmesine rağmen ekran parlaklığının değişmemesinden sonra fark ettim. GPT'ye sordum ve MyASUS'u sildiğim için olduğunu söyledi. MyASUS'u Microsoft Store üzerinden yüklememi önerdi, denedim fakat uygulama Microsoft Store'dan kaldırılmış sanırım. Gittim ASUS'un resmi sitesinden bulmaya çalıştım, buldum fakat bu sefer de beni tekrar Microsoft Store'a yönlendirdi. Sonuç olarak yine başarısılık. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim!🙂

Microsoft Store'dan kaldırılmamış. Hala mevcut.

Buradan indiremiyor musunuz? Ben tıklayınca iniyor.

Bir de sorun bana Asus'tan değil de Intel dahili grafik birimi uygulamasından dolayı gibi geldi.

Microsoft Store'dan kaldırılmamış. Hala mevcut.
Bu ürün şu anda kullanılamıyor. Daha sonra yeniden deneyin, diyor.

Buradan indiremiyor musunuz? Ben tıklayınca iniyor.

Bir de sorun bana Asus'tan değil de Intel dahili grafik birimi uygulamasından dolayı gibi geldi.
Pekala, nasıl hallederiz peki?

Merhabalar hallettinizmi bende yaşadım aynısını pc ilk günü bende yanlış birşey yapıp sanıp baştan format attım şuan açılmasını bekliyorum ahahahah galiba sorun storede
Asus müşteri hizmetleri ile görüştüm Microsoft kaynaklı sorun olduğunu söyleyip bugün düzeltildiğini ve yüklenebildiğini söyledi. Kısacası artık yüklenebiliyor. Ayrıca konu ile alakası yok ama Asus müşteri hizmetlerinden aşırı memnunum geçenlerde teknik servise bakım için vermiştim bana geri dönüş yaparak servisten memnun olup olmadığımı sordular. Buradan Asus'a da teşekkürler. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı