MyASUS programı ile otomatik sürücü güncellemesi yapılmıyor

Dark FEAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Gaming Laptop
Yaklaşık 9 -10 ay öce ASUS TUF Gaming F15 506 lh laptop aldım ve ASUS'un MyASUS diye bir programı var. O programda sürücüleri otomatik olarak güncelleyebiliyoruz ama benim laptopumda güncellenmiyor. Her zaman sisteminiz güncel yazısı oluyor ve Windows güncellemelerinde de sürücülerim güncelleştirilmiyor. Sadece ben kendim ekran kartımı güncelleştirebiliyorum. Hatta ASUS'un kendi sitesinden de sürücü indirip setupu çalıştırıyorum o zaman da güncellenmiyor. Sistemimde yazılımsal bir sorun olabilir mi?

Merhaba ben driverları nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musun?
MyASUS yükle ve ürünü kaydet. MyASUS -> Müşteri Desteği -> Canlı Güncelleştirme bakın.

MyASUS yükle ve ürünü kaydet. MyASUS -> Müşteri Desteği -> Canlı Güncelleştirme bakın.

Tamamda bu modelde My ASUS güncelleştirmeleri yapamıyor ki nasıl yapacağım. Şu anda sadece siteden indirip kurabilirim ama nasıl kuracağımı bilmiyorum

.inf dosyalarını sağ tık "Yükle" yapın. Exe dosyalarını da kurarken "Install" seçerek kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…