MyBB ile forum kurmak

emir312

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

MyBB ile forum kurmak istiyorum fakat ücretsiz hosting kullanıyorum. Bu tarz forum scriptlerinin kolayca hacklenebileceği ve indexlenebileceği hakkında bir duyum aldım.

Eğer hosting ve domain için para ödeyip MyBB ile devam etsem bile, yine hacklenme durumu söz konusu olabilir mi? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler, selam.

MyBB açıklarla dolu scriptştir en kaliteli sunucuyuda kullansan tek açıktan index yersın biraz da bilgiye dayalı bir durum.

Bedava hizmetlere göre daha güvenli olur ama tabii mümkün. ByBB zaten sıkıntılı.

Gören de MyBB ile forumlar her gün saldırıya uğruyor zanneder. Kullan kardeşim kullan bir şey olmaz. Veritabanının da yedeğini al otomatik. Pentagon sırları tutmayacaksın o forumda çok kasmayın bu kadar adam ücretsiz host falan diyor.

Forumun olurda bir gün Donanımhaber veya Technopat düzeyine gelirse zaten şak diye parayı basar xenforo vesaire alırsın.

Hacklenme riski bu forumda bile var, acaba hacklenimiyim diye düşüne düşüne hiç bir şey yapamazsın. Kur gitsin. Düzenli yedek aldıktan sonra korkacak çokda birşey yok.

MyBB'de güncelleme ve null eklenti kullanmamanız önemli, diğer forum sistemlerine göre daha çok açık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…