N NoxFarlig Picopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Yer Güneyi gerisinde bırakacak konuma Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Merhabalar ben bir strateji oyunlarına ait dosyaların(modların, senaryoların) paylaşılıcağı forum açacağım ama mybb ile XenForo arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih edeyim? (XenForo 2.1.2 / mybb 1827)
Merhabalar ben bir strateji oyunlarına ait dosyaların(modların, senaryoların) paylaşılıcağı forum açacağım ama mybb ile XenForo arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih edeyim? (XenForo 2.1.2 / mybb 1827)
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 23 Ağustos 2021 #2 Xenforo ezip geçer ama 160 dolar. Ücretsiz ise MyBB iyi gözüküyor ama mobil uyumluluğu yok.
i5 9600K Picopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 Xenforo hem tasarımı hem kullanışı olarak bana göre bin basar. MyBB ücretsiz ama eğer para verebilirseniz kesinlikle Xenforo.
Xenforo hem tasarımı hem kullanışı olarak bana göre bin basar. MyBB ücretsiz ama eğer para verebilirseniz kesinlikle Xenforo.
N NoxFarlig Picopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Yer Güneyi gerisinde bırakacak konuma Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 HataVerenGuncelleme dedi: XenForo ezip geçer ama 160 dolar. Ücretsiz ise mybb iyi gözüküyor ama mobil uyumluluğu yok. Genişletmek için tıkla... i5 9600K dedi: XenForo hem tasarımı hem kullanışı olarak bana göre bin basar. Mybb ücretsiz ama eğer para verebilirseniz kesinlikle XenForo. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim XenForo tercih edeceğim.
HataVerenGuncelleme dedi: XenForo ezip geçer ama 160 dolar. Ücretsiz ise mybb iyi gözüküyor ama mobil uyumluluğu yok. Genişletmek için tıkla... i5 9600K dedi: XenForo hem tasarımı hem kullanışı olarak bana göre bin basar. Mybb ücretsiz ama eğer para verebilirseniz kesinlikle XenForo. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim XenForo tercih edeceğim.