EmreTRk Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2020 #1 dalgicforum.com | Dalgıçların Soru/Cevap Platforumu Dalgıçlar veya dalgıç olmak isteyenlerin soru/cevap platformu. Buddy bulmak, kurs bulmak veya aklınızda kalan sorular için forumda konu açabilirsiniz. dalgicforum.com Arkadaşlar sitemi mobil uyumlu hale getirmem gerekli. GO Mobile eklentisi önerdiler. Farklı bir çözümü var mı? Yoksa mybb için tek çözüm GO Mobile mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2020
dalgicforum.com | Dalgıçların Soru/Cevap Platforumu Dalgıçlar veya dalgıç olmak isteyenlerin soru/cevap platformu. Buddy bulmak, kurs bulmak veya aklınızda kalan sorular için forumda konu açabilirsiniz. dalgicforum.com Arkadaşlar sitemi mobil uyumlu hale getirmem gerekli. GO Mobile eklentisi önerdiler. Farklı bir çözümü var mı? Yoksa mybb için tek çözüm GO Mobile mi?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Şubat 2020 #2 Tema yaptırmak en iyisi olacaktır.
EmreTRk Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2020 #3 24099 dedi: Tema yaptırmak en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... MyBB default tema kullanıyorum zaten. Hazır temalarda problemle karşılaştıgım için hiç değiştirmedim. Bunun bi yolu yokmu yani.
24099 dedi: Tema yaptırmak en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... MyBB default tema kullanıyorum zaten. Hazır temalarda problemle karşılaştıgım için hiç değiştirmedim. Bunun bi yolu yokmu yani.