Myfi dolandırıcı mı?

Arkadaşlar Instagram da geziyordum. Karşıma bu firma geldi paketlere bakayım dedim, bir de ne göreyim ADSL 16Mbit internet. Ve sadece 70 TL. Şimdi konu şurada 16 Mbit interneti firma ADSL altyapıda nasıl kullanacak? Ya dolandırıcı ya da Mbps yerine Mbit yazıyor.
Resim;

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-10-02-30-02-459_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-10-02-30-02-459_com.android.chrome.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Instagram da geziyordum. Karşıma bu firma geldi paketlere bakayım dedim, bir de ne göreyim ADSL 16Mbit internet. Ve sadece 70 TL. Şimdi konu şurada 16 Mbit interneti firma ADSL altyapıda nasıl kullanacak? Ya dolandırıcı ya da Mbps yerine Mbit yazıyor.
Resim;

Firmayı bilmem de kısaltma kullanılabilir. Onda bir yanlışlık yok.
Mbps megabit per seconds demek.
Burdaki Mb megabitin kısaltması Mb yerine Mbit'de kullanılabilir çünkü Mb, MB(Megabayt) ile karıştırılmaya müsait. Yani Mbps, Mbit veya Mbitps kullanılabilir kısaltmalar.

Resim;
Söylediklerinde bir sıkıntı yok. 70TL hatta bana biraz pahalı geldi. Ayrıca 16 megabit, 2 megabyte'a eşit oluyor. Adlandırmalarında da bir sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı