FrozenGG Megapat Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar altyapısız internet arıyorum ve "myfi" diye bir firma buldum. Paketleri uygun gibi kullanan varsa veya kullanmış varsa iyi kötü yorumlarını almak isterim.
Arkadaşlar altyapısız internet arıyorum ve "myfi" diye bir firma buldum. Paketleri uygun gibi kullanan varsa veya kullanmış varsa iyi kötü yorumlarını almak isterim.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 5 Eylül 2020 #2 Daha önce adını bile duymadım. Turkcell Superbox'u tercih etmenizi öneririm.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #3 SalihCinar dedi: Daha önce adını bile duymadım. Turkcell Superbox'u tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Superbox’ın ping değerlerinden haberin yok sanırım. Superbox’a hiç bulaşmayın!
SalihCinar dedi: Daha önce adını bile duymadım. Turkcell Superbox'u tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Superbox’ın ping değerlerinden haberin yok sanırım. Superbox’a hiç bulaşmayın!
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 5 Eylül 2020 #4 mustaine dedi: Superbox’ın ping değerlerinden haberin yok sanırım. Superbox’a hiç bulaşmayın! Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik açısından yazdım. Myfi gibi yerlerden daha güvenli olduğunu düşünüyorum.
mustaine dedi: Superbox’ın ping değerlerinden haberin yok sanırım. Superbox’a hiç bulaşmayın! Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik açısından yazdım. Myfi gibi yerlerden daha güvenli olduğunu düşünüyorum.