MYP ile geçişte 1. sınıftan mı başlanıyor?

mhmmdtmr

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. MYP ile geçişte 1.siniftan mi başlarız tekrardan? Şu an birinci sınıfım, deprem bölgesinde yer alan bir üniversitede yer alıyorum. Alttan derslerim olduğu için ve Online derslere giremediğim için 2.sinifta hiçbir halt edemem. Tekrardan birinci sınıftan baslamak isterim. Ayrıca 2023 YKS'ye başvurdum ama girmekten vazgeçtim. Bu durum 2022 YKS sıralamam ile MYP yapmamı engeller mi?

Merhaba arkadaşlar. MYP ile geçişte 1.siniftan mi başlarız tekrardan? Şu an birinci sınıfım, deprem bölgesinde yer alan bir üniversitede yer alıyorum. Alttan derslerim olduğu için ve Online derslere giremediğim için 2.sinifta hiçbir halt edemem. Tekrardan birinci sınıftan baslamak isterim. Ayrıca 2023 YKS'ye başvurdum ama girmekten vazgeçtim. Bu durum 2022 YKS sıralamam ile MYP yapmamı engeller mi?

MYP ile bölüm değiştirirken transkript sunmazsan 1. sınıftan başlıyorsun. Transkript sunman durumunda da ortak derslerden geçtiklerinden muaf oluyorsun. Gene büyük ihtimalle 1. sınıftan başlarsın.

2023YKS sınavına girip girmemen 2022YKS MYP hakkını etkilemez.

MYP ile bölüm değiştirirken transkript sunmazsan 1. sınıftan başlıyorsun. Transkript sunman durumunda da ortak derslerden geçtiklerinden muaf oluyorsun. Gene büyük ihtimalle 1. sınıftan başlarsın.

2023YKS sınavına girip girmemen 2022YKS MYP hakkını etkilemez.
Hocam transkript sunmak isteğe mi bağlı? Açıkçası çoğu dersten geçtim ama sınır notlarla. Yani matematik1 i geçtim ama bildigim bir şey yok. 2.sinifta patlarim sonra. Tekrardan 1.siniftan başlayıp yüksek ortalama yapmak istiyorum da. Bu nedenle gectigim dersleri tekrardan alıp yüksek notla geçmek istiyorum. Yani ilk defa üniversiteye başlıyormuş gibi düşünebilirsin. Bunu yapabilir miyim?

Hocam transkript sunmak isteğe mi bağlı? Açıkçası çoğu dersten geçtim ama sınır notlarla. Yani matematik1'i geçtim ama bildigim bir şey yok. 2.sinifta patlarim sonra. Tekrardan 1.siniftan başlayıp yüksek ortalama yapmak istiyorum da. Bu nedenle gectigim dersleri tekrardan alıp yüksek notla geçmek istiyorum. Yani ilk defa üniversiteye başlıyormuş gibi düşünebilirsin. Bunu yapabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla evet hocam. Transkript sunmadığınız durumda direkt hazırlıktan geçiyor gibi oluyor

Hocam sonuç nedir? Ben de okula bu sene devam etmeyip seneye MYP ile aynı bölümü başka yerde okuyacağım. Birinci sınıftan mi başladınız?

Hocam bende 1.sinifim okula gitmiyorum devamsızlıktan kalacağım derslerden. Aynı bölümü başka şehirde okuyacağım myp ile. Birinci sınıftan başlarım değil mi acil cevap verirseniz sevinirim

Hocam sonuç nedir? Ben de okula bu sene devam etmeyip seneye MYP ile aynı bölümü başka yerde okuyacağım. Birinci sınıftan mi başladınız?

Hocam bende 1.sinifim okula gitmiyorum devamsızlıktan kalacağım derslerden. Aynı bölümü başka şehirde okuyacağım MYP ile. Birinci sınıftan başlarım değil mi acil cevap verirseniz sevinirim.

Öğrenebildiniz mi bir şey?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı