Hocam öğrenci bilgilendirme sisteminde eğer ki öğrenci belgesi veya transkriptinin (genelde en altta yazar) içinde disiplin durumunu da gösteren bir belge yok ise öğrenci işlerine mail yoluyla ulaşarak talep edebilirsin (önce arayarak öğren)
Ders içerikleri belgesi de öğrenci bilgilendirme sisteminde yer alması gerekiyor eğer o da yok ise yine öğrenci işlerine sorup talep edebilirsin veya bazı üniversiteler yükleme yapıyor örneğin "Sakarya Üniversitesi X Bölümü Ders içerikleri" şeklinde aratıp yıllara göre bulabilirsin
Ben de yatay geçiş yapmıştım az çok hatırlıyorum belgeleri ve nasıl elde edileceğini takıldığın nokta olursa sor
Edit:En önemlisi gideceğin üniversitenin "onaylı belge" diye zorunlu tutup tutmaması bu durumda eğer ÖBS'den indirdiğin belgelerde onaylıdır yazısı yok ise veya "yatay geçişte kullanılamaz" yazısı varsa okula ulaşıp bizzat alman gerekir(yine online talep edebilirsin)
Yatay geçiş başvurular üniversiteye göre değişiklik gösterse de başvuru tarihini kaçırmış olman çok yüksek ihtimali. Eylül'e kalmıyor diye biliyorum.
İstenen belgelerin birçoğunu e-Devlet üzerinden temin edebilirsin. Disiplin cezası için öğrenci işlerine mail atarak, daha önce yatay geçiş yapmadığını da kendin hazırladığın imzalı belgen ile taahhüt ederek yollayacaksın.
Ders içeriklerini okulunun sayfasında bulabilirsin yoksa onu da öğrenci işlerine sorman gerekir.
Yatay geçiş başvurular üniversiteye göre değişiklik gösterse de başvuru tarihini kaçırmış olman çok yüksek ihtimali. Eylül'e kalmıyor diye biliyorum.
İstenen belgelerin birçoğunu e-Devlet üzerinden temin edebilirsin. Disiplin cezası için öğrenci işlerine mail atarak, daha önce yatay geçiş yapmadığını da kendin hazırladığın imzalı belgen ile taahhüt ederek yollayacaksın.
Ders içeriklerini okulunun sayfasında bulabilirsin yoksa onu da öğrenci işlerine sorman gerekir.
Hocam öğrenci bilgilendirme sisteminde eğer ki öğrenci belgesi veya transkriptinin (genelde en altta yazar) içinde disiplin durumunu da gösteren bir belge yok ise öğrenci işlerine mail yoluyla ulaşarak talep edebilirsin (önce arayarak öğren)
Ders içerikleri belgesi de öğrenci bilgilendirme sisteminde yer alması gerekiyor eğer o da yok ise yine öğrenci işlerine sorup talep edebilirsin veya bazı üniversiteler yükleme yapıyor örneğin "Sakarya Üniversitesi X bölümü ders içerikleri" şeklinde aratıp yıllara göre bulabilirsin.
Ben de yatay geçiş yapmıştım az çok hatırlıyorum belgeleri ve nasıl elde edileceğini takıldığın nokta olursa sor.
Edit: En önemlisi gideceğin üniversitenin "onaylı belge" diye zorunlu tutup tutmaması bu durumda eğer OBS'den indirdiğin belgelerde onaylıdır yazısı yok ise veya "yatay geçişte kullanılamaz" yazısı varsa okula ulaşıp bizzat alman gerekir(yine Online talep edebilirsin.
Aslında bir de aklımda şu soru var ben okula gidersem alacağım her belge kesinlik niteliğinde olacak değil mi yani okula gitmesi daha mı sağlıklı oluyor bilgilendirme için ayrıca çok teşekkür ederim.
Hocam yatay geçiş başvuruları bitti diye biliyorum. Kesin kayıt, başvurun kabul edilirse yapabileceğin bir şey, başvurabileceğin bir tarih değil eylül tarihi ki o tarih MYP ile kayıt olanlar için.
Hocam yatay geçiş başvuruları bitti diye biliyorum. Kesin kayıt, başvurun kabul edilirse yapabileceğin bir şey, başvurabileceğin bir tarih değil eylül tarihi ki o tarih MYP ile kayıt olanlar için.
Hocam ama MYP ile başvuru Ağustos ayındaydı şu an başvurup kazananlar kayıt yapıyor. Zaten belgeler internette var Sakarya'ya gitmeye gerek yokta sizin iş seneye kalmış.
Hocam ama MYP ile başvuru Ağustos ayındaydı şu an başvurup kazananlar kayıt yapıyor. Zaten belgeler internette var Sakarya'ya gitmeye gerek yokta sizin iş seneye kalmış.