MYP ile yatay geçiş nasıl yapılır?

erenprxn

Hectopat
MYP yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum yardım edebilecek var mı?

Yatay geçiş düşündüğün üniversitelerin sitelerini kontrol et öncelikle, her sene her üniversite yatay geçiş kontenjanı açmıyor. Varsa eğer orada sana yapılacak şeyleri söylüyorlar, OBS üzerinden bir takım işlemler yapıp okula gerekli evrakları göndermen gerekiyor.

Buradaki sağlık belgesini e-Devlet tarzı yerlerden alma şansım var mı yoksa bir kurumdan mı alabilirim?

Teşekkür ederim.

Yükseköğretim kurulu tarafından tanınan ulusal veya uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınav sonuç belgesi yüklemeniz gerekmektedir. Bunu nereden alabilirim?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Yükseköğretim kurulu tarafından tanınan ulusal veya uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınav sonuç belgesi yüklemeniz gerekmektedir. Bunu nereden alabilirim?

Mevcut üniversitede sene başı girdiğin yabancı dil sınav belgesini çıkarman lazım üniversite sisteminde vardır büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…