MYP ile yatay geçiş

asmsrm

Hectopat
Daha fazla  
Şu an İngiliz dili ve edebiyatı hazırlık sınıfı öğrencisiyim. Yatay geçiş yapmak istiyorum. Not ortalaması ile yatay geçiş yapmak için hazırlığı ve 1. sınıfı bitirmek gerekiyormuş ama MYP ile hazırlık bitince de yapılabiliyormuş. Şimdi benim sıralamam 38.200, istediğim üniversitenin sıralaması ise 37,600. Böyle durumda MYP ile geçme şansım var mı?

Hocam puan esası var sıralamanın bir hükmü kalmıyor sizin puanınız istediğiniz okulun taban puanından yüksekse geçersiniz

Emin misiniz, birisi de eğer çok fazla geçiş yapan olmazsa geçiş yapabilirsiniz demişti.

Dostum senin puanın 250 ise MYP ile geçiş yapıcağın yerde 250 ya da daha aşağı puan olması gerekiyor üstü puana geçiş yapamazsın. Sana dedikleri şeyde çok fazla kişi geçiş yapmak isterse puanı daha yüksekleri senden önce alırlar.

Dostum senin puanın 250 ise MYP ile geçiş yapıcağın yerde 250 ya da daha aşağı puan olması gerekiyor üstü puana geçiş yapamazsın. Sana dedikleri şeyde çok fazla kişi geçiş yapmak isterse puanı daha yüksekleri senden önce alırlar.
Anladım, peki MYP ile bölüm ve üniversite değiştirmek mümkün mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı