dragonfly Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 31 Ağustos 2023 #11 İ MeyMoy53 dedi: Memleketinse ekonomik düşünüyorsan okunur dostum. Aynen o bizim üniversitede yatay geçiş formu yazmışlar. Genişletmek için tıkla... İmzalatacak mıyız sistemden aldıktan sonra.
İ MeyMoy53 dedi: Memleketinse ekonomik düşünüyorsan okunur dostum. Aynen o bizim üniversitede yatay geçiş formu yazmışlar. Genişletmek için tıkla... İmzalatacak mıyız sistemden aldıktan sonra.
MeyMoy53 Centipat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 dragonfly dedi: İ İmzalatacak mıyız sistemden aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... elektronik imzalı olması lazım alınan belgelerin. Otomatik imzalanıyor diye biliyorum.
dragonfly dedi: İ İmzalatacak mıyız sistemden aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... elektronik imzalı olması lazım alınan belgelerin. Otomatik imzalanıyor diye biliyorum.
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 1 Eylül 2023 #13 Selamlar, aynı şekilde ben de kayıda gideceğim, Akdeniz Üniversitesi için bir bilginiz var mı?
MeyMoy53 Centipat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 Hydro2K dedi: Selamlar, aynı şekilde ben de kayıda gideceğim, Akdeniz Üniversitesi için bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Üniversitenin duyurular kısmından merkezi yerleştirme puanıyla kayıt işlemleri gibi bir duyuru bulman gerekiyor. Orada ne istediklerini vs. görebilirsin
Hydro2K dedi: Selamlar, aynı şekilde ben de kayıda gideceğim, Akdeniz Üniversitesi için bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Üniversitenin duyurular kısmından merkezi yerleştirme puanıyla kayıt işlemleri gibi bir duyuru bulman gerekiyor. Orada ne istediklerini vs. görebilirsin
Anonymous61 Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 28 Ağustos 2024 #15 MeyMoy53 dedi: Burayı biliyorum zaten ilk maddeyi anlayamadım onu soruyorum. İşi hallettim aynı soruyu soran arkadaşlar için bilgileri paylaşayım. Üniversitenizin übys sisteminden yatay geçiş formu isteyin. Genişletmek için tıkla... Übys ne oluyor aynı üniversiteye geçiş yapacağım ahi evran da böyle bir seçenek yok.
MeyMoy53 dedi: Burayı biliyorum zaten ilk maddeyi anlayamadım onu soruyorum. İşi hallettim aynı soruyu soran arkadaşlar için bilgileri paylaşayım. Üniversitenizin übys sisteminden yatay geçiş formu isteyin. Genişletmek için tıkla... Übys ne oluyor aynı üniversiteye geçiş yapacağım ahi evran da böyle bir seçenek yok.