8 812534 Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 8 Ağustos 2024 #11 Görkem Gedik dedi: MYP'de ara dönem geçişi oluyor. Ben geçen sene 2.dönem geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Geçen sene ben de yapmıştım ama başvurduğum üniversitelerin hiçbiri bahar dönemi almıyordu. Sanıyorum üniversite yönetimine bırakılmış bir karar.
Görkem Gedik dedi: MYP'de ara dönem geçişi oluyor. Ben geçen sene 2.dönem geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Geçen sene ben de yapmıştım ama başvurduğum üniversitelerin hiçbiri bahar dönemi almıyordu. Sanıyorum üniversite yönetimine bırakılmış bir karar.
G Görkem Gedik Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 472 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 812534 dedi: Geçen sene ben de yapmıştım ama başvurduğum üniversitelerin hiçbiri bahar dönemi almıyordu. Sanıyorum üniversite yönetimine bırakılmış bir karar. Genişletmek için tıkla... Evet her üniversite kontejan açmıyor ama tamamen yok demek de yanlış olur.
812534 dedi: Geçen sene ben de yapmıştım ama başvurduğum üniversitelerin hiçbiri bahar dönemi almıyordu. Sanıyorum üniversite yönetimine bırakılmış bir karar. Genişletmek için tıkla... Evet her üniversite kontejan açmıyor ama tamamen yok demek de yanlış olur.