brky222 Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar xammp ile başlatmama rağmen açılmadı. Hep bu hatayı aldım. Bayağı da yapmaya çalıştım ancak olmadı. Yardımcı olabilecekleri bekliyorum. Teşekkürler. Dosya Ekleri unknown.png 6,9 KB · Görüntüleme: 118
Arkadaşlar xammp ile başlatmama rağmen açılmadı. Hep bu hatayı aldım. Bayağı da yapmaya çalıştım ancak olmadı. Yardımcı olabilecekleri bekliyorum. Teşekkürler.
00EGNR00 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 139 Çözümler 4 Yer Earth Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Engineer 31 Ağustos 2022 #2 MySQL servisi çalışmıyor gibi gözüküyor. Servislere gidip oradan MySQL servisini bulup manuel çalıştırmayı dener misin?
MySQL servisi çalışmıyor gibi gözüküyor. Servislere gidip oradan MySQL servisini bulup manuel çalıştırmayı dener misin?
brky222 Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 00EGNR00 dedi: MySQL servisi çalışmıyor gibi gözüküyor. Servislere gidip oradan MySQL servisini bulup manuel çalıştırmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Sağol dostum çalıştı
00EGNR00 dedi: MySQL servisi çalışmıyor gibi gözüküyor. Servislere gidip oradan MySQL servisini bulup manuel çalıştırmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Sağol dostum çalıştı