MySQL girilen bilgileri veri tabanına aktarma

KhonaBano

Megapat
Ben MySQL öğrenmeye başladım. MySQL hakkında bir şey sormak istiyorum, bir giriş paneli düşünün orada kayıt olma yerindeki bilgileri MySQL'e nasıl kayıt edebilirim yani kayıt olma bölümünde girilen bilgileri nasıl kendi veritabanıma aktarıp kullanabilirim ?

İlk olarak gerçekten SQL i öğrenin akabinde soru sormaya başlayın, bu sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Giriş paneli derken neyi kast ediyorsun? Hangi editör üzerinde hangi taban üzerinde hangi programla dili ile ne yapacağını belirle dostum ilk olarak akabinde öğrenmeye başla. Sorduğun soru direk olarak MySQL veritabanına giriş dersini içeriyor. Kayıt olmak, veriyi saklamak ve işlem yapmak. İlk önce MySQL i kur, sonra bir kaynak eşliğinde öğrenmeye başla. Soruna cevap vereceğim lakin ne demek istediğimi anlaman ve yapabilmen için bir alt yapının olması gerek.
Yeni bir local sunucu üzerinde, internet sayfası üzerinden veri bağlantısı kurmak, insert into ile veri girişi yapmak işlemeleri sorunun cevabı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı