M mustiko Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Database'i yeni öğrendim ve socket programlama ile bir mesaj uygulaması yapmak istiyorum. Bunun içinde database kullanmak istiyorum fakat MySQL server başlamadan database erişimini sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
Merhaba arkadaşlar. Database'i yeni öğrendim ve socket programlama ile bir mesaj uygulaması yapmak istiyorum. Bunun içinde database kullanmak istiyorum fakat MySQL server başlamadan database erişimini sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
M MusaSSH Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 489 Çözümler 41 23 Temmuz 2023 #2 MySQL sunucunuz yoksa nasıl bağlanmayı düşünüyorsunuz?
Nexor Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Mümkün değil, bir sunucu olması gerekiyor. Belki aynı ağda iseniz SQLite ile olabilir.
M mustiko Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 MusaSSH dedi: MySQL sunucunuz yoksa nasıl bağlanmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... işte bunun cevabını arıyordum bulamadım sqlite ile devam ediyorum şimdilik Nexor dedi: Mümkün değil, bir sunucu olması gerekiyor. Belki aynı ağda iseniz SQLite ile olabilir. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım lan için iletişim olduğu için teşekkürler
MusaSSH dedi: MySQL sunucunuz yoksa nasıl bağlanmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... işte bunun cevabını arıyordum bulamadım sqlite ile devam ediyorum şimdilik Nexor dedi: Mümkün değil, bir sunucu olması gerekiyor. Belki aynı ağda iseniz SQLite ile olabilir. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım lan için iletişim olduğu için teşekkürler