Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 29 Haziran 2015 #1 Sistemi yeni bir database ekledim, ancak sqlserver söyle bir hata veriyor: Kod:Panoya kopyala -*- sistem linux -*- $- service mysql start service mysql restart: [info] Checking for tables which need an upgrade, are corrupt or were not closed cleanly.. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2015
Sistemi yeni bir database ekledim, ancak sqlserver söyle bir hata veriyor: Kod:Panoya kopyala -*- sistem linux -*- $- service mysql start service mysql restart: [info] Checking for tables which need an upgrade, are corrupt or were not closed cleanly..
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Haziran 2015 #2 Bu bir hata değil imiş. Servis iyi bir biçimde başlatılırken gelen bir bilgi imiş.
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 29 Haziran 2015 #3 Teşekkürler, onu problem sanmıştım. Kullandığım config dosyasına sqlmapi tanıtmadığım için bağlanmıyormuş.
Teşekkürler, onu problem sanmıştım. Kullandığım config dosyasına sqlmapi tanıtmadığım için bağlanmıyormuş.