B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Öğrenci kayıt ugulaması yapmak isterken 5 tabloyu birbirine bağlamak istiyorum ve şu kodu yazıyorum: Fakat "student" tablosunun olmasına rağmen şu hatayı alıyorum: 13:30:29 ALTER TABLE student ADD CONSTRAINT fk_student_class FOREIGN KEY(ClassId) REFERENCES class(id) Error Code: 1146. Table 'py3_schema.student' doesn't exist 0.000 sec
Öğrenci kayıt ugulaması yapmak isterken 5 tabloyu birbirine bağlamak istiyorum ve şu kodu yazıyorum: Fakat "student" tablosunun olmasına rağmen şu hatayı alıyorum: 13:30:29 ALTER TABLE student ADD CONSTRAINT fk_student_class FOREIGN KEY(ClassId) REFERENCES class(id) Error Code: 1146. Table 'py3_schema.student' doesn't exist 0.000 sec
Çözüm B B Black X6 3 Aralık 2023 Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında PY3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... Siz deyince olayı ayıktım "USE school;" komutunu kullanınca sorun ortadan kalktı
Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında PY3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... Siz deyince olayı ayıktım "USE school;" komutunu kullanınca sorun ortadan kalktı
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 3 Aralık 2023 #2 Veri tabanında py3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Artı 0 Eksi
KS KS B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında PY3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... Evet var, Foreign keys bölümünde kendi belirtmesi gerekiyordu belirttiğim kodu yazdığımda. Ama şimdi manuel olarak kendim bağlamayı deneyeceğim. Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında py3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... bu arada benim uygulama yapmaya çalıştığım tablolar "school" isimli bir şemanın altında yani "py3_schema" bizi ilgilendirmiyor normalde. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında PY3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... Evet var, Foreign keys bölümünde kendi belirtmesi gerekiyordu belirttiğim kodu yazdığımda. Ama şimdi manuel olarak kendim bağlamayı deneyeceğim. Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında py3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... bu arada benim uygulama yapmaya çalıştığım tablolar "school" isimli bir şemanın altında yani "py3_schema" bizi ilgilendirmiyor normalde.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 3 Aralık 2023 #4 Black X6 dedi: Evet var, Foreign keys bölümünde kendi belirtmesi gerekiyordu belirttiğim kodu yazdığımda. Ama şimdi manuel olarak kendim bağlamayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Manuel bağlama ile olur tahminimce. Artı 0 Eksi
Black X6 dedi: Evet var, Foreign keys bölümünde kendi belirtmesi gerekiyordu belirttiğim kodu yazdığımda. Ama şimdi manuel olarak kendim bağlamayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Manuel bağlama ile olur tahminimce.
KS KS B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında PY3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... Siz deyince olayı ayıktım "USE school;" komutunu kullanınca sorun ortadan kalktı Artı 0 Eksi Çözüm
Şebnem Ferah dedi: Veri tabanında PY3_schema adında şema var mı? Veya varsa Foreign Key'de şemayı belirttin mi? Genişletmek için tıkla... Siz deyince olayı ayıktım "USE school;" komutunu kullanınca sorun ortadan kalktı
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 3 Aralık 2023 #6 Black X6 dedi: Siz deyince olayı ayıktım "USE school;" komutunu kullanınca sorun ortadan kalktı Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Black X6 dedi: Siz deyince olayı ayıktım "USE school;" komutunu kullanınca sorun ortadan kalktı Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.