ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 21 Şubat 2023 #1 Böyle bir hata alıyorum ve başlatamıyorum. Sebebi nedir? Dediği şeylerin hepsi yapılı zaten. Kurulduğunda otomatik gelen Root'u çalıştırmaya çalışıyorum.
Böyle bir hata alıyorum ve başlatamıyorum. Sebebi nedir? Dediği şeylerin hepsi yapılı zaten. Kurulduğunda otomatik gelen Root'u çalıştırmaya çalışıyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2023 #2 3306 adresini kullanan başka bir şey var mı? Bende XAMP’le cakistigi icin bu hatayı veriyordu, adresi 3307 olarak değiştirince düzeldi. Artı 0 Eksi
3306 adresini kullanan başka bir şey var mı? Bende XAMP’le cakistigi icin bu hatayı veriyordu, adresi 3307 olarak değiştirince düzeldi.
KS KS ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 27 Şubat 2023 #3 Shimada Sensei dedi: 3306 adresini kullanan başka bir şey var mı? Bende XAMP’le cakistigi icin bu hatayı veriyordu, adresi 3307 olarak değiştirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hayır 3306 adresini kullanan başka bir şey olduğunu sanmıyorum. ilkayakifs dedi: Hayır 3306 adresini kullanan başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı adreslerde denedim değişen birşey olmadı. Bu fotoğrafı eklemeyi unutmuşum. Son düzenleme: 23 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: 3306 adresini kullanan başka bir şey var mı? Bende XAMP’le cakistigi icin bu hatayı veriyordu, adresi 3307 olarak değiştirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hayır 3306 adresini kullanan başka bir şey olduğunu sanmıyorum. ilkayakifs dedi: Hayır 3306 adresini kullanan başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı adreslerde denedim değişen birşey olmadı. Bu fotoğrafı eklemeyi unutmuşum.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 Şifren hatalıdır. SQL:Panoya kopyala update user set password = PASSWORD("sifre") where User = 'root'; Mysql servisi yeniden başlatmak lazım. Artı 0 Eksi
Şifren hatalıdır. SQL:Panoya kopyala update user set password = PASSWORD("sifre") where User = 'root'; Mysql servisi yeniden başlatmak lazım.