Mystic Light ARGB sorunu

lowkwy0

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
Arkadaşlar XPG invader kasa aldım. Anakart X470 GAMING PRO Carbon MSI.
Xigmatek kontrolcum var ve kasada 7 adet fan var Xigmatek'in kontrolcüye bağlı ve kontrolcude ARGB'den anakarta bağlı ancak.
Mystic Light programında fanları göremiyorum 3 saniye basma olayını da yaptım herhangi bir sonuç alamadım.
Buna ek olarak kasanın içinde XPG invadera ait 2 tane fan var ve bu fanların girişlerini takamadım kasaya renkleri yanmıyor sadece SYS fanına takabiliyorum 2X erkek Molex girişi gibi ve 3X dişi pini var. Yardımcı olur musunuz?

Yani gerçekten ben bile şaşırdım kendime... Bazı fotoğraflarına bakınca XPG fanları argb şeklinde dahil edilmiş bazıları stock siyah şaka gibi... Bir de şöyle bir olay var kasayı biliyor musunuz bilmiyorum ön kontrol panelinden 4 erkek diş 3 tane dişi diş felan çıkıyor yani bunun alt rgblerini açamadık heryerden kablo fırlıyor kafayı yedim vallaha.

Ferah zaten kasa hocam sadece öyle pinler var ki anlayamadım ne yapıcağımı bilen biri vardır diye umuyorum.
Arkadaşlar kasa altı ledi xigmatek kontrolcudekiyle birbirine bağladım ve onu direk msi gaming x470 gaming pro carbon anakartında JRAİNBOW 1 Kısmına bağladım. Led yandı ancak yine dragon centerda hiçbirşey görünmüyor. Bunun nedeni nedir anlayamadım bilen bir çıkarsa sevinirim lütfen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…