Mystic Light çalışmıyor ve fan kontrolleri sağlanamıyor

abdullahh19

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 İ5 13400f DDR4
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı toplayan eleman veya elemanlar kasanın RGB'sini anakarta bağlamamış olabilir ya da kasanın RGB sinin anakart desteği yoktur. Kasa RGB sinin kontrolü için 4 veya 3 pinli RGB soketleri olur bazı ucuz kasalarda bu RGB soketi bulunmaz. Mesela Rampage Majesty kasada bu kontrol kablosu yokken, Rampage Icewawe kasalarda bu RGB kontrol soketi mevcut. Yani ya eleman RGB soketini takmadı ya da kasanın RGB soketi yok. Bunu nasıl anlayabilirsin; kasanın içini açıp fanların bağlı olduğu swich'i(kontrolcü) bul orada eğer 3-4pin RGB soketi varsa vardır yoksa bilemiyorum destek olmayabiliyor. Bu swich kasanın arka kapağında bulunur.

Kasayı toplayan eleman veya elemanlar kasanın RGB'sini anakarta bağlamamış olabilir ya da kasanın RGB sinin anakart desteği yoktur. Kasa RGB sinin kontrolü için 4 veya 3 pinli RGB soketleri olur bazı ucuz kasalarda bu RGB soketi bulunmaz. Mesela Rampage majesty kasada bu kontrol kablosu yokken, Rampage ıcewawe kasalarda bu RGB kontrol soketi mevcut. Yani ya eleman RGB soketini takmadı ya da kasanın RGB soketi yok. Bunu nasıl anlayabilirsin; kasanın içini açıp fanların bağlı olduğu swich'i(kontrolcü) bul orada eğer 3-4pin RGB soketi varsa vardır yoksa bilemiyorum destek olmayabiliyor. Bu swich kasanın arka kapağında bulunur.

Galiba takmamış çünkü SYS fan 1 kısmı anakartta boş ama ben bunu nasıl takabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı