Mysupplement alınır mı?

mert9090

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben 1 aydır fitness yapıyorum ve protein + creatin başlamak istedim. Araştırdım Proteinocean kalitesiz diyorlar, mysuplement hakkında 3-4 form var iyi diyorlar fakat emin olmak istiyorum. Sizin tavsiyeniz nedir? Bütçe 1600TL altında da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ocean gayet yeterli ve iyi bir marka şahsıma göre. Ürün fiyatları gayet güzel gözüküyor. Mysupplement'de Ocean'dan kat kat daha iyi bir marka değil maalesef. Bu fiyat bantlarında gayet kaliteli ve yeterli markalar gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Mysuplementin protein tozu vardı çikolatalı tadını beğenmedim hiç.

Mysuplementin protein tozu vardı çikolatalı tadını beğenmedim hiç.

Önerdiğiniz bir marka var mı peki.

Siz ne kullanıyosunuz hocam?

Bu da hoşuma gitti protein tozu 1000gr ve ölçek başına 23 gr protein var mysupplementte ise 18gr var hangisini alayım?

Son düzenleme:
Supplementler, Hardline, bigjoy öneririm. HIQ bence gereksiz pahalı, ocean da servis içeriğini düşük olarak hesaplıyor söylediğim markalar ile aynı içerikten hesaplarsan ocean da pahalıya geliyor. Bütçeyi biraz daha düşürmek istersen SSN alabilirsin.

Mysupplement nasıldır bilmiyorum ilk kez duydum (İyi bir narka da olabilir bilemiyorum) ama bence bu tarz ürünlerde köklü firmalar tercih edilmeli. Sonuçta sağlık üzerinde nasıl bir etki göstereceğini bilmiyoruz.

Mysupplement gayet iyi ve köklü bir firmadır, bigjoyun alt markasıdır.

Hepinizin yorumlarını okudum ve çok teşekkür ederim protein tozu olarak Supplement.comdan aldım creatini SSN'den aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…