Mysupplement whey protein ham madde değişimi

Makaleler
2
Bir süre önce 3-4 ay belki daha fazladır mysupplement firması eski kullandığı ithal hammaddesini değiştirdi. Önceki ham madde Macaristan menşei idi. Şimdi sorduğumda Polonya menşei olmuş. Yakın zamanda alanlar tat topaklanma ve uzun kullanım sonuçlarını paylaşırsa yeni alacak olan kişiler için faydalı olacaktır. İncelemelerinizi bekliyorum.

Çikolata ve çilek denedim. Çikolata olanı süt ile karıştırınca topaklanma yapabiliyor. Ben tadını beğendim. İçilmeyecek gibi değil.
Yok hocam tadından demedim tadı önemli değil çok. Hammade güvenilir mi malum 25 protein yazıp 5 proteinli çıkan tozlar var piyasada. En son Scitec kullanmıştım param yok diye buna yöneldim aldım o yüzden tedirgin oldum da. Creatinini kullanmıştım daha önce faydasını görmüştüm baya.

Yok hocam tadından demedim tadı önemli değil çok. Hammade güvenilir mi malum 25 protein yazıp 5 proteinli çıkan tozlar var piyasada. En son Scitec kullanmıştım param yok diye buna yöneldim aldım o yüzden tedirgin oldum da. Creatinini kullanmıştım daha önce faydasını görmüştüm bayağı.

Bigjoy'un güvenirliği söz konusu. Bence kendine laf ettirecek bir firma değil. Bigjoy ile aynı ham madde ürünü kullanıyorlar. Sadece üretim süreçleri farklı. Mysupplement'te daha ucuz aroma kullanılıyor ve sindirim enzimi vs. eklenmiyor. Ek olarak servis başı verdiği protein miktarı Bigjoy'a göre düşük. Bunlar başlıca Bigjoy'dan ucuz olma sebepleri. Aklınızda kuşku kalmasın istiyorsan WhatsApp hattına aklınıza takılan soruları sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı