B BİLG MERAKLISI Picopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Mythril ATX bir kasam var 3 fan var kasada 1fan egzoz dışarı veriyor ama kasanın önünde veya yanında hava alacağını düşündüğüm bir boşluk yok. 2 fan üstte var ama biri dışarıya diğeri içeri üflüyor sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Mythril ATX bir kasam var 3 fan var kasada 1fan egzoz dışarı veriyor ama kasanın önünde veya yanında hava alacağını düşündüğüm bir boşluk yok. 2 fan üstte var ama biri dışarıya diğeri içeri üflüyor sorun yaşar mıyım?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.235 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 17 Temmuz 2023 #2 Arkada olan bütün fanların dışarıya üflemesi en sağlıklısıdır. Özellikle yan yana olanlar dışarı üflemeli. İçeriye üfleyenin yönünü değiştirmelisin.
Arkada olan bütün fanların dışarıya üflemesi en sağlıklısıdır. Özellikle yan yana olanlar dışarı üflemeli. İçeriye üfleyenin yönünü değiştirmelisin.
B BİLG MERAKLISI Picopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Arkada olan bütün fanların dışarıya üflemesi en sağlıklısıdır. Özellikle yan yana olanlar dışarı üflemeli. İçeriye üfleyenin yönünü değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam fanı dışarıya ayarlarsam içeriye hava girebilir mi bende ondan korkuyorum
Hybrid Theory dedi: Arkada olan bütün fanların dışarıya üflemesi en sağlıklısıdır. Özellikle yan yana olanlar dışarı üflemeli. İçeriye üfleyenin yönünü değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam fanı dışarıya ayarlarsam içeriye hava girebilir mi bende ondan korkuyorum
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.235 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 17 Temmuz 2023 #4 BİLG MERAKLISI dedi: Hocam fanı dışarıya ayarlarsam içeriye hava girebilir mi bende ondan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Havanın sadece içeriye girmesindense içeride oluşan sıcak havanın tahliyesi daha önemlidir.
BİLG MERAKLISI dedi: Hocam fanı dışarıya ayarlarsam içeriye hava girebilir mi bende ondan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Havanın sadece içeriye girmesindense içeride oluşan sıcak havanın tahliyesi daha önemlidir.