Anladım ki ben zaten dediğinizi. Büyük bir ihtimal güncel kur ile hesaplanır.
yani 40 dolardan hesaplanıyor? ben doğru anlamışmıyım?

Hocam birde başka alternatif kargo şirketi önerebilirmisiniz. Myus üyeliğimi kabul etmedi. Yada bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Merhaba iyi günler. Ben de bu servislerden birini kullanarak best buydan laptop almak istiyorum. (899 USD ) acaba gümrükte nasıl bir vergilendirmeyle karşılasirim fikriniz var mı, yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba iyi günler. Ben de bu servislerden birini kullanarak best buydan laptop almak istiyorum. (899 USD ) acaba gümrükte nasıl bir vergilendirmeyle karşılasirim fikriniz var mı, yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar, işiniz zor biraz vergi açısından. Laptoplardaki vergi durumları nasıl olur bilemiyorum. ÖTV durumlarından falan haberdar değilim.

Bu site aşağı yukarı doğru hesaplamalar yapıyor. Ben eBay'den alışveriş yaptığım zaman doğru sonuç vermişti bana.

ÖTV neden alınıyor? Bu arada daha uygun bir site var mı güvenilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hocam benim de birkaç sorum olacak ben Amerika'dan telefon almayı düşünüyorum ben buradan telefon sipariş verebilir miyim? Gümrükte sorun çıkar mı?

Merhabalar yeni mi oldu bilmiyorum fakat aşağıdaki gibi bir bilgilendirme veriliyor.

Customs Information for Turkey:
Items shipped together that have a total value over 0 TRY are subject to a customs duty.

Sizde de böyle miydi? Vergi ödediğiniz için böyle olmadığını düşündüm ama emin olamadığım için sormak istedim.

Yani alacağınız her ürün vergiye tabii olacak diyor sağ olsunlar yurt dışından getirdiğin bir kalemi bir donu bile vergiye bağlamak için gerekli düzenlemeleri harfi harfine tartıp biçip yasaya koydular.

Pek fikrim yok desem yalan olmaz sanırım. Ama burası benim aldığım zamana göre yine uygundu.

DHL dışında bir seçenek var mı?

Yanlış bir okuma sonucu attım mesajı şu an fark ettim ben de tam silmeye çalışıyordum. Yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…