Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 28 Ekim 2019 #11 Volare! dedi: Monster Notebook ile gelen SSD bu. Anakartı Mobile HM370 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Değerlerin gayet güzel. Hızı falan nasıl? Hiç kullanmadım M2 SSD.
Volare! dedi: Monster Notebook ile gelen SSD bu. Anakartı Mobile HM370 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Değerlerin gayet güzel. Hızı falan nasıl? Hiç kullanmadım M2 SSD.
Alcatraz JR Megapat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 487 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG STRIX SCAR 15 RTX 3080 Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #12 Güç modu denge konumundaymış. O yüzden olabilir. Volare! dedi: Aynı boyutta aynı SSD'ye sahibim ama değerler çok farklı çıktı. Eki Görüntüle 453207 Genişletmek için tıkla...
Güç modu denge konumundaymış. O yüzden olabilir. Volare! dedi: Aynı boyutta aynı SSD'ye sahibim ama değerler çok farklı çıktı. Eki Görüntüle 453207 Genişletmek için tıkla...
Volare! Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 91 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #13 Hızı mükemmel ya. Eskiden 10 saniye açılmasını beklediğim programlar tak diye ekranda beliriyor şimdi. Windows da çok hızlı açılıyor.
Hızı mükemmel ya. Eskiden 10 saniye açılmasını beklediğim programlar tak diye ekranda beliriyor şimdi. Windows da çok hızlı açılıyor.
Alcatraz JR Megapat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 487 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG STRIX SCAR 15 RTX 3080 Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #14 Volare! dedi: Hızı mükemmel ya. Eskiden 10 saniye açılmasını beklediğim programlar tak diye ekranda beliriyor şimdi. Windows da çok hızlı açılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 12 yıllık sistemden bu bilgisayara geçtim. Senin yaşadığın hissi daha şiddetli hissediyorum SSD muhteşem bir şey.
Volare! dedi: Hızı mükemmel ya. Eskiden 10 saniye açılmasını beklediğim programlar tak diye ekranda beliriyor şimdi. Windows da çok hızlı açılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 12 yıllık sistemden bu bilgisayara geçtim. Senin yaşadığın hissi daha şiddetli hissediyorum SSD muhteşem bir şey.