Banka/Kart N Kolay 3 kampanya ile 2.500 TL iade

T_Bag

Decapat
Merhaba, 3 farklı kampanyayı birleştirerek toplamda 2.500 TL iade kazanmak mümkün.

Kısaca kampanyalar:
  • 1. Kampanya: Seçili ulaşım uygulamalarında (Kayseri Ulaşım, Kahraman Kart, AKULAŞ, Bolu Ulaşım, NevKart, Ankara Ulaşım, UşakKart) N Kolay sanal kartı bulunan ve görüntülü görüşme ile N Kolay müşterisi olan kullanıcılara 750 TL iade.
  • 2. Kampanya: N Kolay sanal kartıyla yapılan ilk alışverişte seçili yerlerde 1.000 TL’ye kadar iade.
  • 3. Kampanya: Passo taraftar dijital banka kartı oluşturanlara, harcama tutarının %50’si kadar, toplamda 1.000 TL’ye kadar iade. Ancak takımlar için yıllık minimum 250 TL ücret bulunduğundan, bu kampanya pratikte 750 TL iade olarak düşünülebilir.

Aşağıda, benim uyguladığım ve tüm iadelerden sorunsuz şekilde faydalandığım adımları paylaşıyorum:

1.adım: Aşağıdaki linkten Kayseri ulaşım uygulamasını indirerek üye olun ve N Kolay sanal kartınızın oluştuğundan emin olun.

Google Play

2.adım: Aşağıdaki linkten N Kolay'ı indirerek görüntülü görüşme ile müşteri olun. 1 ve 2. adımı tamamladıysanız, sanal kartınıza 3 iş günü içinde 750 TL yüklenecektir.

Google Play

3.adım: Sanal kartınızla yaptığınız ilk alışverişinize; 1.000 TL’den düşük tutarlı ise harcama tutarı kadar, 1.000 TL veya daha yüksek tutarlı ise en fazla 1.000 TL 2 iş günü içinde iade edilir (sorun yaşamamanız için alışverişinizi Hepsiburada üzerinden yapmanızı tavsiye ederim).

4.adım: “N Kolay > İşlemler > Kartlar > Kart Başvurusu > Passo Taraftar Kart Başvurusu” menüsünden istediğiniz takımı seçip Passo taraftar dijital banka kartı oluşturun (yıllık ücret var en ucuzları 250 TL, örn; Başakşehir). Bu kartla yapılan alışverişlerde, harcama tutarının %50’si kadar, toplamda en fazla 1.000 TL iade kazanılır. İadeler 2 iş günü içinde yüklenir.

NOT: Kampanyalar yeni müşteriler içindir ve yıl sonuna kadar geçerlidir. Yatan iade tutarları nakit olarak çekilemez ve iade kazanımları için alışveriş yapılacak yerlerde MCC kodu ve faaliyet alanı gibi kısıtlamalar mevcuttur. Detaylar için aşağıdaki linklerden her kampanyanın şartlarını iyice okuyunuz.

Ulaşım kampanyası
İlk alışveriş kampanyası
Passo kampanyası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı