Banka/Kart N Kolay 3 kampanya ile 2.500 TL iade

Diğer ulaşım kart kampanyasını yaptın mı peki.

Hocam o çok uğraştırıcı yukarıda arkadaş demiş istanbulkarta yüklenebiliyor diye annene babana ver harcasın parayı karttaki sizde karşılığında gerçek para alın.

Hocam Passo Fatih Karagümrük kart ücretsiz onu alsak ölür mu?

Hocam 4.adımdaki kampanyayı yaptım ByNoGame'dan Razer Gold alıp sattım olur mu?

2. Kampanya için ByNoGame'e bakiye yüklesek olur mu?

Hangi sitelerde geçerli acaba? Hepsiburada yazılmış da Trendyol, N11 falan da geçerli mi acaba?
Kampanya sayfasındaki şartları sağlıyorsa geçerlidir ancak sorun yaşayanlar olmuş. Bu sebeple ben Hepsiburada tercih ettim. N Kolay desteğe yazarak emin olabilirsiniz.

Hocam kampanyada seçili yerlerde diyor Steam'den 1Klık alışveriş yaparsak 1K iademi gelebiliyor mu acaba?
Hocam ben Hepsiburada üzerinden Steam cüzdan kodu aldım o şekilde yapabilirsiniz.

Hocam Passo Fatih Karagümrük kart ücretsiz onu alsak ölür mu?
Hocam 4.adımdaki kampanyayı yaptım ByNoGame'dan Razer Gold alıp sattım olur mu?
Hocam bahsettiğiniz kart, Passolig Kart veya Passo Taraftar Cüzdan kart ise olmaz. Kampanya detaylarında belirtilmiş.
Onu bilemiyorum hocam.

2. Kampanya için ByNoGame'e bakiye yüklesek olur mu?
Kampanya koşullarında, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme kampanya kapsamında değildir denmiş hocam.

Hocam ByNoGame kart değil. Site bakiyesi var. Site bakiyesine yükleyeceğim.

Bakiyeyi alan var mı acaba ona göre bende kaydolmayı düşünüyorum. Bir de N Kolay'dan direk farklı bir bankaya para atilamiyor mu?

Site bakiyesi cüzdan değil mi hocam.
Olabilir hocam. O zaman Hepsiburada'dan Steam cüzdan kodu alayım bende.

Hepsiburada Steam cüzdan kodu linkini bırakır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…