Kurye ile yaparsanız kampanyalar için sıkıntı çıkabilir, 1. kampanya detaylarında "N Kolay Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile Aktif Bank müşterisi olduklarında kampanyadan yararlanabilir." ve 2. kampanya detaylarında "Kurye ile kimlik tespit sürecini tamamlayan müşteriler kampanya kapsamı dışındadır." şeklinde belirtmişler 3. kampanya detaylarında böyle bir bilgi bulamadım, bilginiz olsun.
Gercek paraya cevırmek ısteyenler ıcın yaptığım çözümü soyluyum. Once ulasım kartından gelen 750TL'yı alıyorsunuz sonra 300 ustune koyup Hepsiburada'dan 1000 TL Razer Gold alıyorsunuz 1050TL'ye sonra o kodu vatangame sitesine gidip 860 TL'ye satıyorsunuz sonrakı gun N Kolay hesabınıza 1000 TL yatacak 50 TL daha yatırıp aynısını yapıyorsunuz sonrasındada zaten vatangameden cekebılırsınız toplamda direk net gelen para 1370-1400 TL. Vatangame sitesiyle hiçbir bağlantım yok sadece ornek olsun diye ve ben oradan yaptığım ıcın vatangame dedım eger daha fazla para verecek bir epın sıtesı varsa orada yaparsanız cok daha ıyı olur.
Hocam birkaç sorum var.
1- Passo dijital kart kampanyası ile amazon üzerinden herhangi bir alışveriş yaptığımızda iade geliyor mu ? kampanya sağlanıyor mu yani?
2- Amazon kabul etmiyorsa Trendyol üzeriden herhangi bir alışveriş yaptığımızda iade geliyor , kampanya sağlanıyor mu?