N Kolay güvenilir mi?

troyn666

Kilopat
Merhaba, daha önce aranızda N Kolay kullanan var mı? %22 faiz ile piyasadaki en yüksek faizi sınırsız süreyle veriyor hoş geldin faizi olmadan bu kadar çok faiz vermesi çok cezbetti şu an kullandığım bankada %15 kullanıyorum inanılmaz fark ediyor. Fakat üye olurken bile neredeyse hiçbir doğrulama yapmadan 3-4 dakikada hesabı oluşturdum ve bu biraz garip geldi. Sadece kimlik seri no ile hesap açmak biraz garip oldu sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktifbank'a ait alt marka. Eski hazine ve enerji bakanı Berat Albayrak zamanında çalışmış. Çalık Holding'e ait siyasi olarak Erdoğan ile samimiler. Pek bir şey olmaz Passolig'ten iyi para geliyordur. Ama Bono'nun şöyle dezavantajı var TMSF güvencesinde değil. Yani bankaya bir şey olursa Allah göstermesin parayı kurtaramazsınız. Benim ufak meblağ yatırımım var günde 34 kuruş veriyor.

Hesap açtıktan sonra size kurye sözleşme ve kart gelecek bunları imzaladıktan sonra asıl iş bitiyor. Ekim 2021 yılında açmıştım ben hesabı. Belki değişmiştir bilemem.​

ona en yakın oran 20.75 ile onbank burgan bank'ın ürünü fakat onda TMSF onayı var sanırım 200-300 lira için riske girmek yerine TMSF güvencesindeki bir banka daha mantıklı olacak.
Bu arada o evrak işleri berbat bir şey. 1 ay belgeler ile uğraştım meğersem yeni kimlik kartı ile 5 dakikada doğrulama varmış az önce deneyimledim.

Faizi çok iyi ama TMSF güvencesi yok sorun bu. Bende yeni kimlik var ama evrak ile uğraştırdılar. Yaklaşık 2 hafta falan.

Hesap açtıktan sonra size kurye sözleşme ve kart gelecek bunları imzaladıktan sonra asıl iş bitiyor. Ekim 2021 yılında açmıştım ben hesabı. Belki değişmiştir bilemem.​
Hocam aktifsiniz yazayım dedim. Evraklarımın yarın gelmesi muhtemel; hangi kargo ile geliyor? Kuryenet diye düşünüyorum da bulamadım.

Hocam aktifsiniz yazayım dedim. Evraklarımın yarın gelmesi muhtemel; hangi kargo ile geliyor? Kuryenet diye düşünüyorum da bulamadım.

Kuryenet ile geliyor. Keşke görüntülü yapsaydınız bu kadar uğraşmazdınız. Kurye sizden kimlik seri no kadar çoğu bilgi isteyecek şaşırmayın. Sistemde onaylanana kadar eğer değişmediyse internet bankacılığında bazı işlemleri yapamayacaksınız. İmzanız onaylandığından açılacak.

Kuryenet ile geliyor.
Düşündüğüm gibiymiş.
Keşke görüntülü yapsaydınız bu kadar uğraşmazdınız.
Görüntülü çıktı fakat bilerek kuryeyi seçtim. Zaten banka kartı gelecek vs. diyesiye pek bir şey fark etmez gibi.
Kurye sizden kimlik seri no kadar çoğu bilgi isteyecek şaşırmayın.
Çoğu bilgiyi istemeden direkt fotoğraf çekiyorlar ön arka kimliği, sonrasında belgelere imza atıyoruz. Yani benim bildiğim kadarıyla ve çoğu şirkette böyle.
Sistemde onaylanana kadar eğer değişmediyse internet bankacılığında bazı işlemleri yapamayacaksınız. İmzanız onaylandığından açılacak.
Problem değil bir banka kampanyası için açmıştım ki zaten avantajı az çok olan bir kart acelesi yoktu problem değil yani.

Bu arada yanıtlarınız için çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

Bende şöyle olmuştu. Kurye benden kimlikte cilt no kadar aldı. İmza attım. Yaklaşık 2 hafta internet bankacılığı kısmı kısıtlama vardı. Sonradan kalktı. Sağ olun size de iyi akşamlar.

Kurye benden kimlikte cilt no kadar aldı.
Bugün sanal kart sözleşmesi geldi. Kuryeye kimliği verdim kendisi doldurdu sonrasında bir imza attım 1 2 saat oldu olmadı benim her şeye erişimim açıldı. Sadece paparadaki gibi bir form vardı o dolduruldu, birde bir imza alındı. Siz hesap açılışı yaptığınızda ne kadar imza attınız hocam? Açıkçası bugün imza attım ama neye attım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…