N11 11.11 indirimlerinden araba alınır mı?

Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Meslek
Ders çalışmak
Merhabalar. N11'in 11.11 indirimlerinde Volkswagen T-Roc 2020 otomatik neredeyse 100.000TL indirime girecekmiş. Veya Golf'de olabilir. Çünkü alım satım yapmak istiyoruz. Ondan kazanacağımız para ile yeni arabalar alacağız. Öyle öyle kazanç sağlamayı düşünüyoruz. 2015 Passat aldık, şimdi satarsak neredeyse 50.000TL kar edeceğiz. Karlı bir iş olduğu için t-roc almayı düşünüyoruz. Teşekkürler.
@326001

Son düzenleyen: Moderatör:
Golf 8 ülkeye girmedi. Golf 7.5 satışı durdu. Yani bildiğim kadarıyla Golf'lerin sıfır satışı yok. Döviz düşüşe geçti bu sıra. 11.11 değerlendirilebilir tabii sıfır araba bekleyen insanda çok. Sıranız gelir de alırsanız karlı bir alışveriş yapmış olursunuz.

Bu arada profil fotoğrafını ve ismini görünce gülme krizine girdim.

Önce söyleyeyim. Alım satım yapmak kolay gözükür ama bazı kural gibi şeyleri var. Bir senede kendi üstüne sadece 3 araba alabilirsin. Bunu unutma.
100k indirimle kim veriyor, ilanı var mı?

Önce söyleyeyim. Alım satım yapmak kolay gözükür ama bazı kural gibi şeyleri var. Bir senede kendi üstüne sadece 3 araba alabilirsin. Bunu unutma.
100k indirimle kim veriyor, ilanı var mı?
N11'de 90K indirime gerçeği yazıyor.

Çok büyük bir indirim olursa kendiniz için bile alabilirsiniz bence ama o kadar çok indirime gireceğine inanmıyorum açıkçası çünkü arabaların pahalı olmasının sebebi KDV ÖTV ve doların çok yüksek olmasından dolayı bu fiyata satabilmeleri için satan firmanın çok büyük zarar etmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…