Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.286 19 Mayıs 2022 #1 Merhaba ben N11 üzerinden bir satın alım gerçekleştirdim, biraz önce kargoya verildi ürünüm. Siparişlerime girince alışverişi tamamla diye yeşil bir buton çıkıyor, onu ürünü teslim aldıktan sonra mı tıklamam gerekiyor yoksa şimdi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
Merhaba ben N11 üzerinden bir satın alım gerçekleştirdim, biraz önce kargoya verildi ürünüm. Siparişlerime girince alışverişi tamamla diye yeşil bir buton çıkıyor, onu ürünü teslim aldıktan sonra mı tıklamam gerekiyor yoksa şimdi mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 19 Mayıs 2022 #2 Teslim alıp sağlam olduğunu teyit ettikten sonra.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 19 Mayıs 2022 #3 Ürün size ulaşıp, kontrol ettikten sonra ürünle ilgili bir sorun olmadığından emin olun. Ondan sonra tıklayın. Eğer bir sorun varsa alışverişi tamamlamadan işlem yapmanız gerekir.
Ürün size ulaşıp, kontrol ettikten sonra ürünle ilgili bir sorun olmadığından emin olun. Ondan sonra tıklayın. Eğer bir sorun varsa alışverişi tamamlamadan işlem yapmanız gerekir.
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.286 19 Mayıs 2022 #4 FurkannC dedi: Ürün size ulaşıp, kontrol ettikten sonra ürünle ilgili bir sorun olmadığından emin olun. Ondan sonra tıklayın. Eğer bir sorun varsa alışverişi tamamlamadan işlem yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. ItsAllGoodman dedi: Teslim alıp sağlam olduğunu teyit ettikten sonra. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
FurkannC dedi: Ürün size ulaşıp, kontrol ettikten sonra ürünle ilgili bir sorun olmadığından emin olun. Ondan sonra tıklayın. Eğer bir sorun varsa alışverişi tamamlamadan işlem yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. ItsAllGoodman dedi: Teslim alıp sağlam olduğunu teyit ettikten sonra. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.