swxlvr
Hectopat
İyi Sosyaller, bilgisayarda kullanmak için Xbox gamepadini iade ettim, DualSense alacağım. En ucuz fiyat N11'de bulunuyor. Satıcı N11 olmasına rağmen yorumlarda ürünün orijinal olmadığı, seri numarasının ve barkodunun silik olduğu, kutunun üzerindeki yazı fontlarının orijinal kutudakine benzemediği belirtiliyor. (yorumların neredeyse yarısı) sizce Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi sitelerden almak daha mı mantıklı olur? 3000 liranın üzerine çıkmak sıkıntı olmaz ama devir tasarruf devri, sizce riske girip alınır mı? Forumda konuyla alakalı 2 tane cevap:
www.technopat.net
www.technopat.net
N11'den DualSense alınır mı?
Sizin gibi düşünüyorum fakat anlamadığım Hepsiburada'da çakma kulaklıklar satılıyor AirPods replikalarından bahsediyorsanız orijinal sanıp replika mı aldınız? Hayır, bundan yaklaşık 2 sene kadar önce hatta daha fazla bile olabilir. Bu Bluetooth kulaklıklar yeni çıktığında daha piyasada o kadar...
N11'den DualSense alınır mı?
Bilgisayarımda kullanmak için DualSense almayı düşünüyorum. internette çok araştırdım ama düzgün güvenebileceğim bir satıcı bulamadım. N11 kendisi satıyor hem de en düşük fiyat N11'de ama ithalatçı garantili ve daha önce hiç N11'den alışveriş yapmadım, alınır mı? Fikirlerinizi önerilerinizi...
Son düzenleme: