N11 çakma DualSense mi satıyor?

swxlvr

Hectopat
İyi Sosyaller, bilgisayarda kullanmak için Xbox gamepadini iade ettim, DualSense alacağım. En ucuz fiyat N11'de bulunuyor. Satıcı N11 olmasına rağmen yorumlarda ürünün orijinal olmadığı, seri numarasının ve barkodunun silik olduğu, kutunun üzerindeki yazı fontlarının orijinal kutudakine benzemediği belirtiliyor. (yorumların neredeyse yarısı) sizce Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi sitelerden almak daha mı mantıklı olur? 3000 liranın üzerine çıkmak sıkıntı olmaz ama devir tasarruf devri, sizce riske girip alınır mı? Forumda konuyla alakalı 2 tane cevap:

Son düzenleme:
İyi Sosyaller, bilgisayarda kullanmak için Xbox gamepadini iade ettim, DualSense alacağım. En ucuz fiyat N11'de bulunuyor. Satıcı N11 olmasına rağmen yorumlarda ürünün orijinal olmadığı, seri numarasının ve barkodunun silik olduğu, kutunun üzerindeki yazı fontlarının orijinal kutudakine benzemediği belirtiliyor. (yorumların neredeyse yarısı) sizce Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi sitelerden almak daha mı mantıklı olur? 3000 liranın üzerine çıkmak sıkıntı olmaz ama devir tasarruf devri, sizce riske girip alınır mı? Forumda konuyla alakalı 2 tane cevap:

Ya ben aldım N11'den hiçbir sıkıntyısı yok ama resmi N11 satıcısından aldım abidik gubidik satıcılardan almadın.

Bilgisayarda kullanmak için Xbox neden iade ettiğiniz çözemedim. Çakma dualsene tarafında bilgim yok.

Bilgisayarda kullanmak için Xbox neden iade ettiğiniz çözemedim. Çakma dualsene tarafında bilgim yok.

Xbox Series gamepadi ile DualSense ile olduğu kadar fazla bir deneyimim yok. İşletim sistemiyle uyumlu olması için almıştım, ergonomik olması, plastiğinin sağlam hissettirmesi, titreşim motorunun iyi olması ve pilli olması dışında (Sarj kiti ile kullanıyordum.) 3000 liralık bir şey göremiyorum. DSX ile uğraşmak benim için problem değil ve çocukluğumdan beri PlayStation kolları ile büyüdüm, X yerine A görmek tuhaf geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı