n11.com güvenilir mi?

M3R

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim arkadaşım Konya'da Uçak Mühendisliği okuyor. Kendisi SolidWorks, Catia, Arduino gibi programlar kullancak ve laptop almayı düşünüyor. Ben de iki gündür onun için laptop araştırdım ve çok güzel özellikleri olan bir laptopu çok uygun bir fiyata n11.com sitesinde gördüm. Sizce bu site güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
özelliklere göre uygun geldi
Daha güçlüsünü masaüstü olarak rahatça toplayabilirsin o fiyata tek işlemciyi yüksek tutup ekran kartını düşürmüşler masaüstünde Ryzen 5 3600 veya 2600 alırsan daha iyi uygun olur ve daha yüksek bir ekran kartı alabilirsin.

Daha güçlüsünü masaüstü olarak rahatça toplayabilirsin o fiyata tek işlemciyi yüksek tutup ekran kartını düşürmüşler masaüstünde Ryzen 5 3600 veya 2600 alırsan daha iyi uygun olur ve daha yüksek bir ekran kartı alabilirsin.
ama belirttiğim gibi arkadaşım alacak ve şehir dışında olduğu için laptop almak istiyor

N11 de alacaginiz saticinin referansina bakmanizi oneririm. Ve urunden daha once alanlarin yorumlarina... Eger sonuc olumluysa almanizda bir sakinca yok bence.

N11 de alacaginiz saticinin referansina bakmanizi oneririm. Ve urunden daha once alanlarin yorumlarina... Eger sonuc olumluysa almanizda bir sakinca yok bence.
ürünle ilgili yorum yok ama sanırsam satıcı mavi tikli ve satıcı excaliburdu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı