Bahsettiğim ürün kodlu cihaz i7 versiyonlu. Ben de aynı amaç için almıştım ve klasmanının en iyisiydi, satarken de zarar ettirmez.
acaba linkini bulursan atabilir misin?

Gönül rahatlığıyla alabilirsin dostum, site güvenilir. Excalibur kendi başına bir marka diye biliyorum Monster tarzı o da parçaları birleştiriyor.

İfadeler: M3R
Sana ürünü n11.com satmıyor, n11.com içerisindeki satıcı bayiler satıyor, satıcının adına tıklayarak profilindeki yorumları inceleyebilirsin.

Lenovo gibi markalar almanızı önermem, kullanımını kısıtladığını duymuştum, Monster'a bakabilirsiniz.

Evegt güvenilir site.

Hangi markayı, nerden alırsınız bilmiyorum ama 8GB RAM'li oyuncu bilgisayarı almamanız gerektiğini kesinlikle biliyorum. 8GB RAM artık oyunculuk için oldukça yetersiz, yukarda 8GB RAM'li Abra sistem atan olmuş ondan söylemek istedim, alacağınız sistemin 16GB RAM'e sahip olduğundan emin olun.

Uzun süredir n11'den alışveriş yapıyorum. n11'den ziyade satıcının güvenilirliğini araştırmalısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…