n11.com Kargo Sorunu

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar dün n11.com'dan saat ve bileklik sipariş ettim. Saat 17:00'dan, bileklik de 16:00'dan önce sipariş edilince aynı gün kargoya verildiği için bende erkenden verdim siparişi. Ürünleri mağaza onayladı ve mail adresime "Ödemeniz Başarıyla Tamamlandı" başlığıyla bir mesaj geldi. Şimdi n11.com'dan bakıyorum ürünlerin mağaza tarafından onaylandığını ve kargoya verilmediğini gördüm, yanı sıra "Ödeme Yapılan: 0" olarak gözüküyor. Siteyle ilgili birçok yorum okudum ve neredeyse hepsi olumluydu bize denk geldi herhalde. Ben ürün Pazartesi günü elime ulaşır diye düşünürken en erken Salı gününe uzadı iş. Aldığım 2 üründe stoklarda sonuncu olduğu için inşallah farklı ürün göndermezler.

Hemen göndermezler ya da gönderseler bile kargo şirketinin çalışma prensibi ve fatura kesmesine bağlı takip kodunun çıkması ve bunun gibi bilgiler. Perşembe günü aldıysan ya o gün ya da Cuma günü çıkar. Pazar günü sipariş vermişssin Pazartesi ya da mağaza kaç gün uygun gördüyse o gün içinde çıkar. Pazar günü zaten kargo şirketlerinin hiçbiri çalışmıyor ki nasıl versin sadece onaylamış kargoya hazır olsun diye. Bugün gelmiştir herhalde adresine.

Bu sabah geldi. Ben sadece aynı gün kargoyla ilgili neden verilmediğini merak ettim. Neyse bunada şükür. Sonuç olarak memnunum n11.com'dan.

Bende tam aksine bir daha asla alışveriş yapmam Çok fazla orjinal takilidi olup orjinal olarak satılan ürün var. Kullanıcı yanıltan satıcı çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…