E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #11 EKAloji dedi: Mağaza ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Versem mi bilemedim. Her hangi bir şikayette bana yaptırımı olur mu ?
EKAloji dedi: Mağaza ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Versem mi bilemedim. Her hangi bir şikayette bana yaptırımı olur mu ?
J J0kerdede Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #12 ExecutioneR_ dedi: Versem mi bilemedim. Her hangi bir şikayette bana yaptırımı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Netleşmeden verme kafan ağrımasın.
ExecutioneR_ dedi: Versem mi bilemedim. Her hangi bir şikayette bana yaptırımı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Netleşmeden verme kafan ağrımasın.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #13 ExecutioneR_ dedi: Versem mi bilemedim. Her hangi bir şikayette bana yaptırımı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Kanıtınız var, sahte ürün satıyorlar. J0kerdede dedi: Netleşmeden verme kafan ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Firma sahte diyor.
ExecutioneR_ dedi: Versem mi bilemedim. Her hangi bir şikayette bana yaptırımı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Kanıtınız var, sahte ürün satıyorlar. J0kerdede dedi: Netleşmeden verme kafan ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Firma sahte diyor.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #14 Mağaza ürünün satışını kapatmış.
prof8657 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 346 Yer Willard Asylum for the Chronic Insane Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Şubat 2021 #15 Ben de RAM kaynaklı mavi ekran hataları alıyordum Kingston RAM lerimde sahte olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Ben de RAM kaynaklı mavi ekran hataları alıyordum Kingston RAM lerimde sahte olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #16 prof8657 dedi: Ben de RAM kaynaklı mavi ekran hataları alıyordum Kingston RAM lerimde sahte olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... E-posta İle Teknik Destek - Kingston Technology Bu formu doldurarak teknik destek bölümümüzle iletişime geçin. www.kingston.com Bu sitede ki bilgileri doldurun. 1-2 gün içerisinde size E-mail'den dönüş sağlıyorlar.
prof8657 dedi: Ben de RAM kaynaklı mavi ekran hataları alıyordum Kingston RAM lerimde sahte olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... E-posta İle Teknik Destek - Kingston Technology Bu formu doldurarak teknik destek bölümümüzle iletişime geçin. www.kingston.com Bu sitede ki bilgileri doldurun. 1-2 gün içerisinde size E-mail'den dönüş sağlıyorlar.
prof8657 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 346 Yer Willard Asylum for the Chronic Insane Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Şubat 2021 #17 ExecutioneR_ dedi: E-posta İle Teknik Destek - Kingston Technology Bu formu doldurarak teknik destek bölümümüzle iletişime geçin. www.kingston.com Bu sitede ki bilgileri doldurun. 1-2 gün içerisinde size E-mail'den dönüş sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ExecutioneR_ dedi: E-posta İle Teknik Destek - Kingston Technology Bu formu doldurarak teknik destek bölümümüzle iletişime geçin. www.kingston.com Bu sitede ki bilgileri doldurun. 1-2 gün içerisinde size E-mail'den dönüş sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #18 Arkadaşlar, mağaza ürünün satışını kapatmış. Kingston'da bana N11.com dan para iadesi isteyin dedi. Ama mağaza satışı kapattığı için iade etme seçeneği yok. Ne yapabilirim ?
Arkadaşlar, mağaza ürünün satışını kapatmış. Kingston'da bana N11.com dan para iadesi isteyin dedi. Ama mağaza satışı kapattığı için iade etme seçeneği yok. Ne yapabilirim ?