Kabul etmeme gibi bir lüksü yok. Seve seve kabul edecekBenim siparişimden beri 8 gün geçti. Biraz önce kargo geldi. Bir öncekinde adresim yanlıştı ama bu sefer doğruymuş sanırım.Kabul etmedim tabi. İade için tekrar talep açıldı, muhtemelen satıcı kabul etmeyecek. Sürekli bunu yapıyor mağaza. Kısır döngüye girdik. Ürünü kesinlikle almayacağım. İade hakkımı kullanacağım. Mağazanın iletişimi iyi olsa umursamazdım bu kadar. Seviyesiz davrandıkları için iade hakkımı direteceğim.
İade talebiniz, süresi bittiğinde iade edilmesi gereklidir. Zamanı geçirmeden açtıysanız tabi. Süre bitti ama kabul edilmedi veya ücret iade edilmedi ise N11 ile iletişime geçin. Onda da sonuç olmadı, gidersiniz Tüketici Hakem Heyeti'ne, söke söke alırlar.
N11'deki satıcılardan bir şey beklemeyin. Her şeyi yaşayabilirsiniz.
Olmayan ürünü satmaya çalışan mı dersin, kırık ürünü ya yerse diye yollayan mı...
Neyse ki paramızı geri alabilmek için haklarımız var.
Geçmiş olsun.
Kabul etmeme gibi bir lüksü yok. Seve seve kabul edecek
Buna benzer bir olayı ben de yaşadım. Satıcı iade ettiğim ürün için kargo masrafına sokuyorsun beni hakkımı helal etmem gibi bir mesaj yazdı. İnatlaştık, paranı alamazsın dedi. Lütfen verme, nitelikli dolandırıcılıktan şikayetçi olayım da biraz eğlenelim dedim.İade sürecim geçmedi. İlk gönderdiklerinde bana hiç ulaşmadı. Ürün mağazaya döndükten sonra, iade talebimi reddedip, tekrar gönderdiler. N11 de çözmezse, Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla çözeceğim.
Normal şartlarda öyle olması gerekiyor. İşi inatla yokuşa sürüyorlar. Her türlü hakkımı ararım. Bakalım ne kadar daha uzayacak.Hala süreç devam ettiği için mağaza adı veya başka detayları vermemeye çalışıyorum. İyi niyetle yaklaşıyorum, bir şekilde hakkımı alacağıma inanıyorum çünkü.