Emre Aydemirr
Hectopat
N11.com üzerinde bulunan bir mağaza. " renk35 " ismi. Bu mağaza sahte ürünler satıyor. Ve satın alıcak olan ve "orijinal mi?'' sorusunu soran herkese ya yuvarlak cevaplar veriyor ya da orijinal, gümrükten gibi yalanlar söylüyor. Mağaza yorumlarına baktığımda ise mağazanın puanının yüksek olduğunu gördüm. Ama daha dikkatli bakınca iyi yorumların neredeyse hepsini belli bir kişinin ve aynı yorumu yaparak attığını fark ettim. Sadece bir kişi değil, tam 6 kişi bu şekilde spam yapmış. Bir ürün hakkında soru sorduğumda ise bana ters bir cevap verdiler. Ben bu mağazanın yaptıklarını gördüm. Fakat bu yaptıkları bunların yanına kalıyor. Bunlara ne yaparak cezai bir işlem uygulatabilirim? N11'e şikayet etmek istedim fakat N11'de öyle bir seçenek bulamadım.
İade de bulunmak isteyen müşterilere ise kargo ücreti ödetmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla.
www.n11.com
Ne yapmalıyım?
İade de bulunmak isteyen müşterilere ise kargo ücreti ödetmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla.
Mağazalar – Online Alışveriş Mağazaları – n11
Yüzlerce mağaza arasından binlerce marka ve taksit fırsatları burada! Online alışverişin keyfi, yüzlerce mağaza seçeneği ile alışverişin uğurlu adresi n11!
Ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: