Gwaihir Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar n11.com sitesinde satılan Windows 10 Pro anahtarları neden bu kadar ucuz aydınlatabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2017
Arkadaşlar n11.com sitesinde satılan Windows 10 Pro anahtarları neden bu kadar ucuz aydınlatabilir misiniz ?
E Eden Dust Ziyaretçi 6 Temmuz 2017 #2 OEM olarak satıldıkları için tek bir bilgisayarda kullanabiliyorsun.
RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #3 Gwaihir dedi: Arkadaşlar n11.com sitesinde satılan Windows 10 Pro anahtarları neden bu kadar ucuz aydınlatabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sadece tek bilgisayarda tek kullanımlık kod satıyorlar. Yani sadece o bilgisayarda kullanabilirsin. O Windows 10 Pro'yu. Bildiğim kadarıyla böyle.
Gwaihir dedi: Arkadaşlar n11.com sitesinde satılan Windows 10 Pro anahtarları neden bu kadar ucuz aydınlatabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sadece tek bilgisayarda tek kullanımlık kod satıyorlar. Yani sadece o bilgisayarda kullanabilirsin. O Windows 10 Pro'yu. Bildiğim kadarıyla böyle.
Gwaihir Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #4 Peki, ben toplama bir bilgisayar almayı düşünüyorum bana FreeDos olarak gelecek, 40 TL'ye bu anahtarı alıp kullanırsam bir sıkıntı çıkarır mı ?
Peki, ben toplama bir bilgisayar almayı düşünüyorum bana FreeDos olarak gelecek, 40 TL'ye bu anahtarı alıp kullanırsam bir sıkıntı çıkarır mı ?
E Eden Dust Ziyaretçi 6 Temmuz 2017 #5 Hayır sıkıntı çıkmaz. Alırken mağaza puanı yüksek olan yerlerden alın. Güvenilir olmasına dikkat edin.
Hayır sıkıntı çıkmaz. Alırken mağaza puanı yüksek olan yerlerden alın. Güvenilir olmasına dikkat edin.
A Alp Yüksekkaya Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #6 Gwaihir dedi: Peki, ben toplama bir bilgisayar almayı düşünüyorum bana FreeDos olarak gelecek, 40 TL'ye bu anahtarı alıp kullanırsam bir sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Bende almıştım 35 TL'ye mi ne Windows 10 Pro bir sorun çıkarmadı sadece düzgün birinden al yeter.
Gwaihir dedi: Peki, ben toplama bir bilgisayar almayı düşünüyorum bana FreeDos olarak gelecek, 40 TL'ye bu anahtarı alıp kullanırsam bir sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Bende almıştım 35 TL'ye mi ne Windows 10 Pro bir sorun çıkarmadı sadece düzgün birinden al yeter.
K Kaan23 Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #7 Alp Yüksekkaya dedi: Bende almıştım 35 TL'ye mi ne Windows 10 Pro bir sorun çıkarmadı sadece düzgün birinden al yeter. Genişletmek için tıkla... Format atmak gerekiyor mu bilgisayara? Direkt key girsek orijinale döner mi?
Alp Yüksekkaya dedi: Bende almıştım 35 TL'ye mi ne Windows 10 Pro bir sorun çıkarmadı sadece düzgün birinden al yeter. Genişletmek için tıkla... Format atmak gerekiyor mu bilgisayara? Direkt key girsek orijinale döner mi?
E Eden Dust Ziyaretçi 6 Temmuz 2017 #8 @Kaan23 Gerekmiyor. Direkt girersen lisans anahtarı etkinleşir.
Gwaihir Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #9 Çok teşekkürler hepinize, kolay gelsin.
Dark Might Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 852 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2017 #10 300 yorumlu bir satıcı var. Yorumların tamamı 5 yıldız neredeyse onu alabilirsin. Yukarıdaki mesajı yazalı 20 dk geçti yaklaşık. Bu arada link i buldum bir göz atabilirsin. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans Süper Hızlı Teslim - n11.com Son düzenleme: 7 Temmuz 2017
300 yorumlu bir satıcı var. Yorumların tamamı 5 yıldız neredeyse onu alabilirsin. Yukarıdaki mesajı yazalı 20 dk geçti yaklaşık. Bu arada link i buldum bir göz atabilirsin. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans Süper Hızlı Teslim - n11.com