N11.com'dan LG G2 alınır mı?

P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar N11 sitesinden LG G2 32 GB modeli 1229 TL ve fiyatı çok uygun. Ürün Dubai iletişim tarafından yollanıyormuş ve onlara garanti orjinallik hakkında soru sordum. Kısa sürede cevap geldi. Gelen cevap şu şekilde.

Üst tarafta sorduğum soru ve alt tarafta aldığım cevap. Ne dersiniz arkadaşlar sizce alınır mı?

@Tuna Yücer Benim için az bir fiyat değil yine de. Telefonu alırım sonra elimde patlar ise evdekilerde beni patlatır. @Recep Baltaş Hocam siz ne düşünüyorsunuz çevreniz geniştir bir şeyler duydunuz mu? Bilginiz var mı?

Şimdi ürünler orijinal diyorlar %100 tamam. Peki sorun yaşarşam ürünle garanti durumu nasıl acaba?
Berbat bütçeniz varsa LG garantili alın derim. Bu tip yan sanayi kuruluşlar telefonu ne hale getirir belli olmaz. Üstelik %99 ihtimal herhangi bir sorunda kullanıcısı hatası diyecekler; ama ürün aynı G2'dir. Yalnızca içinde gelen rom Türkiye romu değildir.

Benim bildiğim n11.com sadece ürünü güvenli bir şekilde teslim almanı garanti ediyor. Yani n11.com ürünü satan mağazalar ile arada aracılık yapıyor denenebilir. Burada ürünün garanti koşulları ve teknik servisi tamamen senin aldığın mağazaya ait. Benim tavsiyem hepsiburada.com üzerinden almandır. Hem alışveriş konusunda güvenli hemde arıza durumunda bizzat hepsiburada seninle ilgileniyor. Bende önümüzdeki hafta içi hepsiburada üzerinden Lg G2 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…