N11 connectgame iade talebimi reddetti

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün elime ulaşan Delux M625 Plus fare kırık geldi resim çektim ve yarın kargolamak üzere iade talebi oluşturdum. Mağaza (connectgame) iade talebimi reddetti. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade talebini ne başlık altında açtın?

İade talebi hemen mi reddedildi? Otomasyon kullanıyor olabilirler.

Size kesilen faturada şahıs şirketi ise kişinin, büyük bir şirket ise bir iletişim telefon numarası yazar. Arayın.

N11'i de arayabilirsiniz. Getir satın aldığı için daha çözüm odaklı olurlar.

İade talebini ne başlık altında açtın?
Bunu soruyorum çünkü yanlış başlıkta açtıysan satıcı ceza ödemek zorunda kalıyor. Kargo sorunu veya vazgeçtim sebebinden aç.

Kusurlu ürün diye açtıysan talebi o senin sandığın gibi kusurlu ürün değil, kargoda hasar gördü anlamına gelmiyor, bozuk ürün gönderildi anlamına geliyor ve satıcı ceza ödüyor.

Bugün elime ulaşan Delux M625 Plus fare kırık geldi resim çektim ve yarın kargolamak üzere iade talebi oluşturdum. Mağaza (connectgame) iade talebimi reddetti. Ne yapmam gerekiyor?
Connectgame maalesef böyle. Getirdiği ürünler harikulade ürünler fakat iade konusunda böyleler. Farklı yollardan gitmelisiniz.

Hmm ben hasarlı ürün adı altında açmıştım.

Değişim talep eder veya vazgeçtim altında not olarak kargoda hasar görmüş yazarsan yardımcı olurlar.
Vazgeçtim'i seçip açıklamaya da kargoda hasar görmüş yazdım. Bakalım ne olacak... 750 TL'yi çöpe atmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…