N11 ekran kartı iadesi nasıl yapılır?

14 gün koşulsuz iade hakkın var. İade etmek istiyorum diyip edebiliyor olman lazım. Eğer sorun çıkarırlarsa tüketici hakem heyeti var.

Arkadaş kutuyu açınca iade olmaz demiş, onun için söylemiştim.

Bende sizin bahsettiğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Daha önce ebrarbilgisayar dan laptop almıştım açıp kullandım 2 gün sonra iade etmek istediğimi söyledim hiç sorun çıkartmayıp ürünü iade aldılar. Ama n11 den daha önce hiç alışveriş yapmadım. Dün canlı desteğe bağlandığımda kullanılmış ürün iade alınmaz dediler cayma hakkımı kullanacağımı söylediğimdeyse mağazanın insiyatifine bırakır gibi kaçamak cevaplar verdiler.

Kutuyu açıp kullanmışsın iade edemezsin.

Dediğiniz elden alışlarda doğru ancak internetten görmeden alışveriş yaptığım için cayma hakkımı kullanabiliyorum diye biliyorum. Aşağıda n11 in konuyla ilgili açıklaması var.

• Elektronik ürünlerin "Cayma Hakkı" dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürünle birlikte gönderilmesi gerekir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir.
  • Kurulumu servis tarafından yapılan ürünler için servis haricinde kutunun açılması veya kurulumunun servis haricinde yapılması durumunda iade alınmaz.
  • Satın alınan cep telefonuna Sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2’nci el statüsüne geçer. İlgili mevzuat gereği Cayma Hakkı kapsamında ""ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması"" gerekmektedir. Bu nedenle de Sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler Cayma Hakkı kapsamında iade alınamamaktadır. Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir. Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir.
  • Cayma Hakkı dışında kalan 6 ila 24 ay arasındaki iade talepleri için, ürünün teknik servise gitmesi ve servis tarafından iade kararı verilmiş olması gerekir.

Dediğiniz elden alışlarda doğru ancak internetten görmeden alışveriş yaptığım için cayma hakkımı kullanabiliyorum diye biliyorum. Aşağıda n11 in konuyla ilgili açıklaması var.
Satıcı isterse koruyucu bantı kesilmiş diye ilk maddeden iade almayabilir. İnsiyatifine bağlı.

Hocam cayma hakkın var. Satıcı yamuğa yatacak. Hepsiburada yada herhangi bir kurumsal firmadan alsaydın sıkıntı olmazdı ama N11'deki çakal esnaf cayma hakkını kullandırtmamak için elinden geleni yapar. Sen şansını dene eğer olmazsa THH'ye başvurursun. Almaları lazım.
Üretici isterse koruyucu bantı kesilmiş diye ilk maddeden iade almayabilir. İnsiyatifine bağlı.
Kanun belli dostum. Üreticilik bir durum yok. İnternet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz şartsız cayma hakkın var. Bu kanun. Ülkemizde hangi kanuna düzgün bir şekilde uyuluyor ki buna uyulsun orası ayrı ama hakkını kullansın konu sahibi arkadaş. Bu devlet tarafından sana verilen bir "HAK".

Satıcı yerine üretici demişim düzelttim.

Sorunlu bir satıcı mı?
Evet bence sorunlu bir satıcı. Kuzenim oradan i3 9100F işlemci almıştı. Diğer parçalarını da başka satıcılardan aldı. Fakat sisteminde bir sıkıntı oldu ve bütün parçalarını iade etmeye karar verdi. Bütün parçalarını iade etti fakat magic satıcısından aldığı i3 9100F işlemciyi bir türlü iade edemedi. Satıcı bir bahane bulup iade işlemini kabul etmedi.

THH'ye verseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…