AntiLas Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar her N11'e girdiğimde bu uyarı geliyor. Ana sayfasından giriyorum. Kendi sayfası. Kaç kere kontrol ettim. Virüs programlarından da VirusTotal'den de linke baktım sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Arkadaşlar her N11'e girdiğimde bu uyarı geliyor. Ana sayfasından giriyorum. Kendi sayfası. Kaç kere kontrol ettim. Virüs programlarından da VirusTotal'den de linke baktım sorun yok.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 2 Eylül 2022 #2 İzin verdiğiniz çerez vs. varsa ondan dolayı olabilir. Yoksa N11'den virüs bulaşacağını zannetmiyorum hocam.
İzin verdiğiniz çerez vs. varsa ondan dolayı olabilir. Yoksa N11'den virüs bulaşacağını zannetmiyorum hocam.
AntiLas Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Hocam tüm çerezleri kaldırdım ve yine denedim aynı uyarıyı verdi yine
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 2 Eylül 2022 #4 AntiLas dedi: Hocam tüm çerezleri kaldırdım ve yine denedim aynı uyarıyı verdi yine. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bilmiyorum ama dediğim gibi N11'den zarar gelmez endişelenmeyin derim.
AntiLas dedi: Hocam tüm çerezleri kaldırdım ve yine denedim aynı uyarıyı verdi yine. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bilmiyorum ama dediğim gibi N11'den zarar gelmez endişelenmeyin derim.