N11 Hepsiburada gibi yerlerden laptop almak

The Jokerr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop alacağım bu tarz sitelerden alması daha uygun araştırdığıma göre kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum laptopu aldık ürünü açtık hatalı geldi veya kargocular ürüne zarar verdi getirirken ki hiç güvenmiyorum. Kargoculara ürünü direkt iade edebiliyor muyuz sıkıntı çıkarıyorlar mı ve paramızı alabiliyor muyuz yani sıkıntılı mı oluyor bu süreç yoksa rahatça hemen hallediliyor mu?

Kargocuların gözünün önünde açmalısınız ürünü ki kargocular da hatalı olduğunu görsün, o zaman iade veya değiştirme talep edilebiliyor diye biliyorum.
Süreç hakkında pek bilgim yok, satıcıdan satıcıya değişir.

Kargocu geldiği zaman biraz beklemesini rica edin, ürünü açın. İçine bakın, eğer bir zarar varsa tutanak tutturun. O zaman yasal olarak kargo şirketi zararını karşılamak yükümlülüğünde.

Ürünün kutusunu kontrol edin bir ezik delik falan var mı diye. Bunlar yoksa kargocunun sorumluluğu burada bitiyor. Kargoyu kabul aldıktan sonra videosunu çekerken kutuyu açın seri no fatura kutu bandrolu gibi şeyleri özellikle gösterin. Bandrolleri keserken düzgüncene çekin ve kutuyu açın devamında ürünü açın ekranını ve kasayı kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…