N11 hiçbir şekilde zararınızı karşılamıyor

Anadolu Reklam

Centipat

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 çok iyi bir firma. Burada N11'in yapabileceği hiçbir şey yok. Parayı alan N11 değil satıcı ondan dolayı iadeden N11 sorumlu tutulmamalı.

N11 sizi mağdur etmez buna emin olabilirsiniz, kusura bakmayın ama ürüne para veren kimse Lord veya Kral olmuyor.
Paranız, tez zamanda iade edilecektir; Bu tür konularda N11, Hepsiburada'dan 1000 adım önde. Hepsiburada'nın 2 haftada yaptığı iade işlemini 3 günde yapan bir firmadır N11.

3-5 kuruş kar edeceğim diye oradan almanız sizin hatanız. Kimse kusura bakmasın. Bak alttaki linkten alacaktın.

Satıcı iptal etmenizi isteyince neden iptal ettiniz? Ben olsam iptal etmezdim. Umarım mağduriyetiniz giderilir.

Para iadesi konusunda bütün iadelerimde aynı olayı yaşadım. 3 iş günü süren de oldu, 1 hafta süren de. Geç iade olmasının sadece N11 ile alakası yok hepsinde böyle. Ama sabretmeden sürekli paramı geri verin diye çırpınırsanız olmaz.

Burada suçlu ürünü onaylayıp sonra iptal edin diyen satıcıdır. Mağduriyetinizi de onun gidermesi gerekir, N11'in değil. Fiyatların değişmiş olması da N11'in suçu değildir.

Al hepsiburada'dan da gör ...

N11 ile yaptığınız tüm konuşmayı okudum, üzgünüm ama n11'in en ufak bir kabahati yok ve müşteri temsilcisi size çok iyi katlanmış. Aynı görüşmeyi hepsiburada ile yapman imkansız, görüşmeyi/yazışmayı suratına ÇAT diye kapatırlardı. Bana defalarca yaptılar.
Satıcı iptal etmenizi isteyince neden iptal ettiniz? Ben olsam iptal etmezdim. Umarım mağduriyetiniz giderilir.

Ortada hiç bir mağduriyet yok. Yasalara göre de, siz bir sipariş verdikten sonra, satıcı bu siparişi iptal edip, paranızı iade etme hakkına sahiptir.
Ürünün fiyatı çıkmış, aradı farkı istiyorum, talepleri üzgünüm ama bir ütopyadan ibaret.

Paranın geç iadesi, daha çok bankalarla alakalı bir şey. Bugün yurt dışına transfer yap, Avrupa'ya. Aynı gün gitmesini istersen daha fazla komisyon istiyorlar. 2 gün valörlü gitsin dersen, 2. günün sonuna kadar parayı hesaba aktarmıyorlar. Bankalar, paraları bu şekilde rehin tutarak, para kazanıyor.

N11'in mağdur ettiğine hiç şahit olmadım. MS Office serial Key satın almıştım 30TL'ye. 6 ay kullandım akabinde lisans keyinin MSDN olduğu, satın aldığım başlıktaki gibi Retail olmadığı ortaya çıktı. Bunu Microsoft lisansı iptal edip Office lisans istediğinde anladım. Hemen N11'e durumu anlattım. Microsoft ile olan canlı destek kayıtlarını gönderdim. Anında 30TL'lik kod verdiler mağazayı kapattılar. N11 beni şu ana kadar mağdur etmemiştir. Edeceğini de düşünmüyorum şahsen. Firma size iptal edin deyince etmeyebilirdiniz. Diğer parçaları da iptal etmeyip SSD'yi gönderemiyorum deyince onun parasıyla başka bir yerden fiyat farkıyla alabilirdiniz. Mağdur olmanız biraz sizden kaynaklı.

Evrt ama hepsiburada ve n11 de iki günde iademi yaptılar. Ürün bir buçuk ay gecikti talepte bulundum. Iade yaptılar ve ücretsiz gönderdiler, hepsiburada, deodarant x2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…