n11 İkinci El MSI RX 580 Armor Alınır mı?

Alınmaz çünkü RX 580 8Gb modeller kdv indirimlerinde 1200 1300 TL arasına kadar düşüyor. 150 200 TL fark varsa şahsen 0 ürün terich ederim. 1000 TL altı olsa düşünülebilirdi.

2021e kadar garantisi varmış satıcı ise beğenmezsen koşulsuz iade alacağını söylemiş. Ben olsam alırdım.
Ben de 2 aylık Rx 580 Armor satıcam. Garantisi, faturası, kutusu her şeyi var. 1300 TL pazarlık yapılır. Herhangi bir şekilde garanti kapsamına çıkacak hiç bir şey yapılmamıştır. Satma nedenim hazır sistemde olduğu için fiyatta sıkıntı yaşadığımdan dolayı satıyorum.

Ben de 2 aylık Rx 580 Armor satıcam. Garantisi, faturası, kutusu her şeyi var. 1300 TL pazarlık yapılır. Herhangi bir şekilde garanti kapsamına çıkacak hiç bir şey yapılmamıştır. Satma nedenim hazır sistemde olduğu için fiyatta sıkıntı yaşadığımdan dolayı satıyorum.
Abi rx 590 nitro + modelini aldım bu konu dan sonra 1750 tl ye Hepsi burada dan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı